Lebukott a kislányokat fotózó úszómester

Fotó: Mudra László - Origo -
kislányok úszómester perverz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkapták az úszómestert, aki kislányokról készített ölelkezős képeket.

Két kilencéves kislány buktatta le a 17. kerületi úszómestert, aki követte a lányokat a szaunába, és arra kérte őket, hogy ölelkezzenek, majd erről fényképet is készített. A lányok teljesítették a furcsa kérést, viszont ahogy hazaértek, elmondták otthon szüleiknek. Az eset után hatalmas botrány tört ki az uszodában. A szülők bevonultak és azonnal felszólították a perverz férfit, hogy mutassa meg a lányokról készített fényképet.

Gyerekeket fotózott a perverz úszómester Fotó: Mudra László - Origo

"Amikor felkísérték az irodába, akkor idegesen babrált a telefonjával, majd közölte, hogy az összes képet megsemmisítette. Azonban amikor a szülők kérték, hogy mutassa meg, hogy ez valóban megtörtént, akkor a férfi egy embert ellökve futásnak eredt" - mondta az egyik szülő a Blikknek. Végül a rendőröknek sikerült elkapniuk az úszómestert, aki addigra megszabadult telefonjától. A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.