Bemelegítés közben összeesett és meghalt a 31 éves grúz kapus, Shota Maminashvili

halál foci bemelegítés kapus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A grúziai kapus a rutinbemelegítés során esett össze, azonnal kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni az életét. Shota Maminashvili 31 évesen elhunyt.

Shota Maminashvili az FC Zugdidi kapusa volt, éppen egy mérkőzésre készültek Vit Georgiával, ez előtt tartottak rutinbemelegítést. A 31 éves kapus a feladatok alatt érthetetlen okokból rosszul lett, és összeesett a pályán. Rögtön segítséget hívtak hozzá, és azonnal kórházba is szállították Shota Maminashvilit, de sajnos hiába érkezett gyorsan a segítség.

31 évesen összeesett és meghalt a grúz kapus - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A fiatal sportoló életét nem tudták megmenteni, a kórházban meghalt. Arról egyelőre nem hoztak nyilvánosságra semmit, hogy mi okozhatta a fiatalember hirtelen halálát, de a mérkőzést természetesen nem tartották meg. A tragédia után elhalasztották – írja a Mirror.

Ketten meghaltak, hárman megsérültek balesetben Debrecen határábanhttp://www.life.hu/news/20171004-autobaleset-debrecennel-ketten-meghaltak.htmlKetten meghaltak, többen megsérültek, amikor kedden késő este két személygépkocsi összeütközött Debrecen határában a 354-es számú úton. NewsThinkstock900 alkalommal erőszakolta meg, sőt majdnem agyoncsapatta árammal a nőt a férjehttp://www.life.hu/news/20171003-900-alkalommal-eroszakolta-meg-sot-majdnem-agyoncsapatta-arammal-a-not-a-ferje.htmlKathleen McMurchie hat éven át volt kitéve Brian McTaggart szűnni nem akaró brutalitásának. A férfi körülbelül 900 alkalommal erőszakolta meg volt feleségét, sőt, majdnem agyoncsapatta az árammal. "Puszta szerencse, hogy nem ölt meg engem vagy valaki mást. Brian egy pszichopata" - foglalta össze a nő a történteket. NewsThinkstockVulkánkitörés miatt ürítettek ki indonéz falvakat http://www.life.hu/news/20171003-vulkankitores-tortent-indoneziaban.htmlÚjból kitört a Sinabung vulkán, evakuálni kellett a környező falvakat. NewsOrigoBizarr fotókon a részegségben úszó Japán http://www.life.hu/news/20171003-igy-nezunk-ki-igazan-ittas-allapotban.htmlKülönleges és egyben bizarr fotók kerültek napvilágra, amelyek középpontjában részeg japán emberek állnak. News--Tömegkarambol történt Budapesten, az Erzsébet hídonhttp://www.life.hu/news/20171003-tomegkarambol-tortent-budapesten-az-erzsebet-hidon.htmlHárom autó és egy mikrobusz karambolozott az Erzsébet hídon, dugóra kell számítani. NewsFotó: Adrián Zoltán - OrigoSpermával szennyezett furulyákat kaptak kisiskolás diákok http://www.life.hu/news/20171002-kisiskolas-diakok-kaptak-szennyezett-furulyakat.htmlLetartóztatták azt a zenetanárt, aki a spermájával szennyezett furulyákat adott általános iskolás diákoknak... News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.