Így sétálgat egy tengericsillag: videó

videó tengeri csillag
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő videó került napvilágra, egy óriási, sétáló tengericsillagról. 

Tengericsillagot nagyon sokan láttunk már, és az emberekből többnyire pozitív érzéseket vált ki a felbukkanása. Általában senkit sem zavarnak, hiszen a víz alján csücsülnek, és olyan lassan mozognak, hogy szinte nem is észrevehető. Nemrég azonban egy igen különleges csillagot rögzítettek.

Ekkorát talán még soha nem is láttunk, és a lábacskái is döbbenetes méretűek. Ám ehhez képest viszonylag gyors a mozgása, éppen ezért többen is megriadtak tőle, pedig valószínűleg teljesen ártalmatlan.

A videó Észak-Karolinában, az Outer Banksen készült, és mint kiderült, több tengericsillagot is partra mosott a víz. Szerencsére néhányan az állatok segítségére siettek, hogy minél hamarabb visszakerülhessenek a vízbe.

Szörnyet mosott partra a tenger a Harvey hurrikán után - Fotó!

Szem nélküli, éles fogú, hatalmas lényt találtak a tűző napon Texas állam partjainál a National Audubon Society nevű nonprofit szervezet tagjai. Bár pontosan egyelőre nem tudták megállapítani, mi is lehet az állat, a tudósok szerint egy angolnafajtáról van szó. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.