időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erős szél, eső.

Pénteken egy hidegfront hatására több helyen lesz eső, zápor, és a szél is feltámad. Napközben ismindössze 11-16 fok valószínű, érdemes rétegesen öltözni.

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

Az Országos Meteorológiai Szolgálat elsőfokú riasztást adott ki az erős szél miatt Pest, Borsod-Abaúj-Zemplén, Győr-Moson-Sopron, Heves, Komárom-Esztergom és Nógrád megyére.

Szombaton a Dunántúlon számíthatunk erős szélre. Többfelé napos lesz az idő, északon, északnyugaton azonban sajnos előfordulhatnak záporok. A legmelegebb órákban 13-17 fok várható.

900 alkalommal erőszakolta meg, sőt majdnem agyoncsapatta árammal a nőt a férjehttp://www.life.hu/news/20171003-900-alkalommal-eroszakolta-meg-sot-majdnem-agyoncsapatta-arammal-a-not-a-ferje.htmlKathleen McMurchie hat éven át volt kitéve Brian McTaggart szűnni nem akaró brutalitásának. A férfi körülbelül 900 alkalommal erőszakolta meg volt feleségét, sőt, majdnem agyoncsapatta az árammal. "Puszta szerencse, hogy nem ölt meg engem vagy valaki mást. Brian egy pszichopata" - foglalta össze a nő a történteket. NewsThinkstockTömegkarambol történt Budapesten, az Erzsébet hídonhttp://www.life.hu/news/20171003-tomegkarambol-tortent-budapesten-az-erzsebet-hidon.htmlHárom autó és egy mikrobusz karambolozott az Erzsébet hídon, dugóra kell számítani. NewsFotó: Adrián Zoltán - OrigoPedofília vádjával került börtönbe Ronald Willam Brown (18+)http://www.life.hu/news/20171001-gyerekek-megfozeserol-es-megeveserol-fantazialt-pedofil-ronald-willam-brown.htmlRonald Willam Brown hasbeszélőt 2013-ban ítélték el pedofília vádjával. A jelenleg már 60 fölötti férfi épp 20 éves börtönbüntetését tölti. Minden, amit tudni lehet róla egészen elképesztő: nehéz elhinni, hogy ilyen tényleg megtörténhet. Brown szerencsére nem tudta beteljesíteni beteg vágyait, még azelőtt rendőrkézre került, mint ahogyan a fantáziáit kiélte volna. NewsOrigo120 kilogrammos súly esett a egy férfi nyakára az edzőteremben: videóhttp://www.life.hu/news/20170930-120-kilogrammos-suly-esett-a-egy-ferfi-nyakara-az-edzoteremben.htmlRettenetes pillanatokat élt át egy 28 éves queenslandi férfi, Jason Lay. Balesetét egy biztonsági kamera rögzítette. NewsThinkstockTragikus baleset történt a franciaországi Chateaubriant-ban megrendezett lóversenyenhttp://www.life.hu/news/20170924-tragikus-baleset-tortent-a-franciaorszagi-loversenyen.htmlA franciaországi Chateaubriant-ban megrendezett lóversenyen az egyik akadálynál leesett a lóról a 29 éves Maxime Debost, majd az állat rázuhant. NewsOrigoPéniszszerű kinövéssel a fején született egy kismalachttp://www.life.hu/news/20170924-peniszszeru-kinovessel-a-fejen-szuletett-egy-malac.htmlEgy szemmel és a fején pénisz-szerű kinövéssel született egy malac kínából. A kis állatot videón is rögzítették. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.