A részeg Bryant Johnson a földönkívüliek támadásával riogatta az embereket: letartóztatták

Forrás: CASPER POLICE DEPARTMENT -
földönkívüliek támadás Idegenek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Őrült férfi okozott felfordulást egy amerikai kisvárosban: arról próbálta meggyőzni a járókelőket, hogy ő a jövőből jött azért, hogy figyelmeztessen mindenkit: jönnek az idegenek! Letartóztatták.

Az amerikai Casper nevű kisváros életét egy őrült férfi forgatta fel, aki minden járókelőt próbált meggyőzni arról, hogy ő bizony a jövőből jött.

Azt állította, hogy 2048-ból küldték vissza, hogy mindenkit figyelmeztethessen a közelgő veszélyre,

mégpedig az idegenekre. A férfi szerint nemsokára itt lesznek!

A részeg Bryant Johnson a földönkívüliek támadásával riogatott Forrás: CASPER POLICE DEPARTMENT

mindenkinek el kell mennie innen, amilyen gyorsan csak lehet"

Huffington Post

Novemberben tárgyalja a Fővárosi Ítélőtábla a lúgos támadó ügyéthttp://www.life.hu/news/20171005-novemberben-targyaljak-a-lugos-tamado-ugyet.htmlÚjratárgyalják a lúgos támadás néven elhíresült bűntettet, ugyanis a kúria hatályon kívül helyezte a másodfokon meghozott elmarasztaló ítéletet. Novemberben folytatják a tárgyalást a Fővárosi Ítélőtáblán. NewsFotó: Mudra László - OrigoMegszólaltak a várpalotai körhintabaleset áldozatának szülei http://www.life.hu/news/20171006-megszolalt-a-varpalotai-korhintabaleset-aldozatanak-edesapja.htmlKrisztofer szülei először szólaltak meg a baleset óta. Pokolian nehéz időszakon vannak túl, és a rémálom még mindig nem ért véget. News--Meggyilkolták Georges Griffiths focistát http://www.life.hu/news/20171006-georges-griffiths-gyilkossag-aldozata-lett.htmlÉletét vesztette a 27 éves sportoló, Georges Griffiths. News--19-en haltak meg egy orosz balesetben: fotókhttp://www.life.hu/news/20171006-osszeutkozott-egy-autobusz-es-egy-vonat-sokan-meghaltak.html19-en meghaltak, és 5-en még mindig élet-halál között lebegnek egy baleset miatt. News--Agydagantról hazudott a követőinek Belle Gibson, bloggerhttp://www.life.hu/news/20171005-belle-gibson-agydaganatrol-hazudott-a-kovetoinek.htmlBelle Gibson azt állította, hogy agydaganatot találtak nála, ám ő orvosi beavatkozás nélkül gyógyította meg magát. News--7 méteres óriáskígyót küzdött le egy indonéz férfi: fotó http://www.life.hu/news/20171005-oriaskigyoval-vegzett-egy-indonez-ferfi.htmlDöbbenetes eset történt nemrég Indonéziában: egy férfi puszta kézzel szállt szembe egy óriáskígyóval. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.