Madeleine McCann eltűnése Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas fordulat állt be a Portugáliából eltűnt angol kislány, Madeleine McCann ügyében. A rendőrök végre tudják, ki az a személy, aki mindent elmondhat nekik.

Áttörést értek el a nyomozók a már reménytelennek tűnő ügyben: egy kulcsszereplőt keresnek, aki tisztázhatná, hogy mi történt Maddie-vel azon a bizonyos estén, Portugáliában. Egy kelet-európai nő mindent látott, ám sajnos nem sokkal később ő is eltűnt.

Egy kelet-európai nőt keresnek, aki tudhatja, ki vitte el Maddie-t Forrás: AFP/Vasco Celio

A rendőrség úgy tudja, hogy a nő a kislány eltűnésének idején Praia da Luz üdülőtelep közelében élt, de miután a férje meghalt elhagyta Portugáliát. A Scotland Yard felhívást adott ki, hátha ez segít a nő megtalálásában. Azt írták, lehetséges, hogy az asszony olyan dolgot látott vagy hallott, ami neki nem is tűnhet fontosnak, de a nyomozóknak sokat segíthet. A közleményben hangsúlyozták, hogy nincs mitől félnie, jelentkezzen, ha magára ismer. Mint kiderült, a nő 2011-ben eltűnt, azóta nem tud róla senki semmit.

A nyomozók egyébként azt tartják a legvalószínűbbnek, hogy a kislány meghalt, miközben el akarták rabolni a család szobájából. A szűlők azonban rendületlenül hisznek abban, hogy a lányuk él, és egyszer visszakapják Maddie-t.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.