Új levelezőrenszer indult el Magyarországon, az Onbox!

Forrás: Onbox -
onbox levelezőrendszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az e-mailes kommunikáció felgyorsításával, korszerű biztonsági technológiával, levélben küldhető óriásfájlokkal, reklámmentességgel és magyar nyelvű ügyfélszolgálattal kecsegtet a legfrissebb, 100%-ban hazai fejlesztésű, ingyenes levelezőrendszer, amelyet október 10-étől használhatnak az internetezők.

Az Onbox a megszokott levelezőrendszerekhez képest az ígéretek szerint új technológiai funkciókat is nyújt, és a mai társadalom legfőbb igényeinek kiszolgálására törekszik. A teljes mértékben magyar fejlesztésű levelezőrendszer korszerű, kétlépcsős azonosítást alkalmaz, így védi ügyfelei fiókjait, és ezzel belépett a legbiztonságosabb szolgáltatók közé is.

ismeretlen oldalak szolgáltatásait sem kell igénybe venni nagyobb mennyiségű adat küldéséhez, fogadásához.

a szolgáltatás méltó versenytársa lehet a nemzetközi óriásoknak,

sőt bizonyos mértékben akár túl is lőhet rajtuk, főként ha a levélben küldhető óriásfájlokat nézzük, amelyek itt akár 1GB-osak is lehetnek.

Új levelezőrenszer indult el Magyarországon, az Onbox! Forrás: Onbox

Az Onbox indulása bizonyos mértékben retró hangulatot is idéz: a mai kornak megfelelő dizájnt a szabad e-mail címek húzzák vissza az e-mailezés kezdeteihez, így

az első regisztrálók még a sűrűn előforduló felhasználóneveket is szabadon lefoglalhatják.

További jó hír a hirdetéseket kevésbé kedvelők számára, hogy a stílusos, mégis letisztult, „startup-hatású" felületet nem bontják meg reklámok.

A terveket a New Wave Media Group Zrt. fejlesztői csapata találta-, majd dolgozta ki, és az üzemeltetés jövőbeni feladata is hozzájuk tartozik, ide értve a magyar nyelvű ügyfélszolgálatot, valamint a későbbi fejlesztéseket. A termék üzleti változatát várhatóan 2018 elejétől élvezhetik majd a kis- és középvállalatok szakemberei.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.