Delia Blamer vallomása: egy sorozatgyilkossal élt együtt a nő

Forrás: AFP/Ho -
Delia Blamer sorozatgyilkos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzalmas és brutális gyilkossági kísérletet élt át a most 67 éves, nyugdíjas nő, Delia évtizedekkel ezelőtt, de egészen eddig nem volt bátorsága beszélni róla. Pszichopata barátja megpróbálta meggyilkolni őt, és nemcsak vele próbált végezni: több volt barátnőjét is meggyilkolta. Delia túlélte a támadást, de minden egyes nap emlékeztetik a fájdalmak a borzalmakra.

Delia és Sweeney 1991-ben találkoztak egy bárban, a nő egyből vonzódott a világot járt és egzotikus férfihoz. Mivel ő eredetileg Ausztráliából származik, de élt már Izraelben és Amerikában is mielőtt letelepedett volna Londonban izgatott volt, hogy megoszthatja valakivel az utazások iránti szenvedélyét.

Nem kellett sok idő azonban ahhoz, hogy Sweeney valódi énje előtörjön: elkezdte fizikailag és érzelmileg is manipulálni Deliát.

John Sweeney Forrás: AFP/Ho

Állandó telefonhívásokkal és irányító viselkedéssel kezdődött, halálos fenyegetésekkel, nemi erőszakkal és gyilkossági kísérlettel ért véget.

A kettő között eltelt években azonban Delia egy bántalmazó kapcsolatban élt a férfival. Állandó féltékenykedés és félelem mellett. 1994-ben csúcsosodott ki az erőszak,

Sweeney az ágyhoz kötözte Deliát, és sorozatosan megerőszakolta, miközben azzal fenyegette, hogy kivágja a nyelvét. Pisztolyt tartott a fejéhez, közben pedig elmesélte a nőnek, hogyan ölte meg a volt barátnőjét, Meliss

át.

Mindegyiküket megöltem.

John Sweeney áldozatai: Paula Fields és Melissa Halstead Forrás: murdermap.co.uk

Delia a saját küszöbén feküdt a saját vérében. Néhány pillanattal azelőtt Sweeney egy baltával csapott le rá, és egy késsel. Mindkét karját eltörte, levágta egy ujját, valamint mellkason és combon szúrta. Delia biztos volt benne, hogy ott fog meghalni, de nem így lett.

A pszichopata barátja ott hagyta őt a küszöbön, méghozzá azért, hogy közben egy másik volt barátnőjét is megölje.

Delia azonban az intenzív osztályon ébredt, de nem volt boldog. A férfi ezután hat évig menekülésben volt, közben egy háromgyermekes anyát, Paula Fields-et is lemészárolta. Delia nem rettegett azokban az években, mert úgy érezte, ő már régen meghalt. "

A támadás után meg akartam halni. Nem akartam élni ebben a testben.

Azt akarta, hogy fájdalmak között haljak meg, és teljesülni is fog a kívánsága.

tette hozzá

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.