Elmenekültek a tinédzserek a szellemidézésről: videó

Forrás: Thinkstock -
menekülés szellemidézés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány tini a sötét konyhéban próbált szellemet idézni, mégsem voltak felkészülve arra, hogy sikerül. A túlvilágról kapott jeltől viszont fejvesztve menekültek.

Tiniként nagyjából mindenki idézett már szellemet, így tudjuk, hogy ehhez elengedhetetlen a sötét szoba. Hogy ez valóban szükséges-e, vagy csak azért kell, hogy az egész még ijesztőbb legyen, nem tudni, de az biztos, hogy szerte a világon sötét szobában riogatják magukat szellemekkel a tinédzserek. Nem történt ez másként az alábbi videóban sem, három lány és egy srác próbáltak valamiféle szellemet megidézni egy Ouija-tábla segítségével.

Halálra rémültek a szellemidézéskor a tinik - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A videón látható, hogy senki nem nyúl a táblán lévő dolgokhoz, és nem is nagyon hisznek abban a tinik, hogy sikerül megidézniük egy szellemet. Ekkor azonban történik valami, ami mindannyiukat menekülésre készteti. A táblán lévő planchette (ez az a tárgy, amit elvileg ilyen szertartásokkor a táblán kellene mozgatniuk) egyszer csak kirobban, és éppen az egyik lány testének ütközik. Ettől mind sikoltva menekültek.

Félmeztelen vagánykodott a kocsiban az anyuka, de tragikus vége letthttp://www.life.hu/news/20171012-felmeztelen-vaganykodott-a-kocsiban-az-anyuka-de-tragikus-vege-lett.htmlÉletét vesztette egy orosz nő a Dominikai Köztársaságban. A kocsi sofőrje telefonjával rögzítette a szerencsétlen balesetet.NewsOrigoAz Oscar-akadémia is összeül a szexuális ragadozó Weinstein ügyébenhttp://www.life.hu/news/20171012-az-oscar-akademia-is-osszeul-a-szexualis-ragadozo-weinstein-ugyeben.htmlA szexuális zaklatással és erőszakkal gyanúsított Harvey Weinstein hollywoodi filmmogul elleni vádak megdöbbentették a cannes-i filmfesztivál vezetőit, akik együttérzésüket fejezték ki az áldozatoknak. Közben az amerikai filmakadémia bejelentette, hogy szombati válságtanácskozásán dönt Weinstein ügyében.News--Vizsgálatot indított a New York-i rendőrség Harvey Weinstein ügyébenhttp://www.life.hu/news/20171012-vizsgalatot-inditott-a-new-york-i-rendorseg-harvey-weinstein-ugyeben.htmlA New York-i rendőrség vizsgálatot indított egy 2004-re visszanyúló szexuális erőszak ügyében, amelynek elkövetésével Harvey Weinsteint vádolták - közölte a rendőrség szóvivője az AFP francia hírügynökséggel részletek ismertetése nélkül. News--Delia Blamer vallomása: egy sorozatgyilkossal élt együtt a nőhttp://www.life.hu/news/20171012-delia-blamer-vallomasa-egy-sorozatgyilkossal-elt-egyutt-a-no.htmlBorzalmas és brutális gyilkossági kísérletet élt át a most 67 éves, nyugdíjas nő, Delia évtizedekkel ezelőtt, de egészen eddig nem volt bátorsága beszélni róla. Pszichopata barátja megpróbálta meggyilkolni őt, és nemcsak vele próbált végezni: több volt barátnőjét is meggyilkolta. Delia túlélte a támadást, de minden egyes nap emlékeztetik a fájdalmak a borzalmakra. News--Két holttestet emeltek ki a Balatonbólhttp://www.life.hu/news/20171012-ket-holttestet-emeltek-ki-a-balatonbol.htmlTihanynál hosszabb ideje vízben levő holttestet találtak szerdán, Balatonedericsnél pedig vízbe esett horgász halt meg, társát még keresik - közölte a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának szóvivője szerda este az MTI-vel.NewsFotó: Hirling Bálint - OrigoElhunyt Czifrák Roland, focista: videó http://www.life.hu/news/20171011-eletet-vesztette-czifrak-roland-focista.htmlEgy autóbaleset miatt vesztette életét Czifrák Roland, magyar focista. Rengetegen búcsúznak tőle. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.