Futóverseny miatt zárják le a hétvégén Budapest egy részét

Forrás: Thinkstock -
futóverseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Futóversenyt rendeznek a fővárosban a hétvégén, ezért szombaton a Városliget, majd vasárnap több budapesti fő közlekedési útvonal forgalmát korlátozni fogják - írja a BKK honlapja.

A futók elhaladásának idejére rövidebb-hosszabb időszakokra lezárják egyebek mellett a Budai és a Pesti alsó rakpartot, az Andrássy utat, a Lánchidat és a Szabadság hidat, valamint az Árpád híd és a Margit híd több sávját.

A BKK kéri a fővárosban közlekedőket, hogy aki teheti, úti célja megközelítéséhez válassza a kötöttpályás közösségi közlekedési eszközöket, elsősorban a metróvonalakat. A futóverseny rajthelye, a Városliget kényelmesebb megközelítése érdekében az M1-es metró szombaton és vasárnap napközben - ha szükséges - a megszokottnál sűrűbben közlekedik. A forgalomkorlátozások miatt számos közösségi közlekedési járat forgalma módosul, ezért a BKK kéri az utasokat, hogy indulás előtt tájékozódjanak az eljutási lehetőségekről a BKK honlapján a BKK FUTÁR vagy a BKK INFO alkalmazásban.

Forrás: Thinkstock

Huszonhárom év után kiengedtek egy tévesen elítélt férfit a börtönbőlhttp://www.life.hu/news/20171014-huszonharom-ev-utan-kiengedtek-egy-tevesen-elitelt-ferfit-a-bortonbol-az-usa-ban.htmlSzabadlábra helyeztek az Egyesült Államokban egy férfit, aki huszonhárom évig volt börtönben az ellene hozott téves ítélet miatt - közölte pénteken az amerikai média.News--Halálos baleset történt Izsófalvánhttp://www.life.hu/news/20171014-halalos-baleset-tortent-izsofalvan-szombat-hajnalban.htmlHalálos közlekedési baleset történt a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Izsófalván szombat hajnalban. News--Kellemes meleg várható a hétvégérehttp://www.life.hu/news/20171013-kellemes-meleg-varhato-a-hetvegere-idojaras.html--Tizenegy sérült Londonban, a rendőrség szerint közlekedési baleset történthttp://www.life.hu/news/20171007-tizenegy-serult-londonban-a-rendorseg-szerint-kozlekedesi-baleset-tortent.htmlTizenegy ember megsérült szombaton a londoni Természettudományi Múzeum előtt, ahol a járdára hajtott egy autó. A Scotland Yard szombat este bejelentette, hogy nem terrorcselekmény, hanem közlekedési baleset történt.News--Ilyen telünk lesz az idénhttp://www.life.hu/news/20171007-ilyen-telunk-lesz-az-iden-2017-2018-ban.htmlA hosszútávú időjárás-előrejelzéseket nem lehet feltétlenül készpénznek venni, támpontot adhatnak azzal kapcsolatban, hogy mi várhat ránk a következő hónapokban. NewsThinkstockRiasztást adott ki az OMSZ erős szél miatthttp://www.life.hu/news/20171006-riasztast-adott-ki-az-omsz-eros-szel-miatt-itt-a-hidegfront.html--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.