Esküvőjük után egy nappal autóbalesetben halt meg a magyar házaspár

Forrás: Thinkstock -
halál autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úszott a boldogságban a házaspár és a család is, de sajnos nem tarthatott sokáig az örömük. A szerelmesek ugyanis a nagy napjuk után életüket vesztették: autójukkal egy fának ütköztek.

Hiába házasodott össze a fiatal pár, közös életüket nem fogják elkezdeni. Egy nappal az esküvőjük után mindketten életüket vesztették. A felhőtlen boldogság helyére mély szomorúság költözött, a család nem tud mit kezdeni a házaspár értelmetlen halálával. Autóbaleset miatt vesztették életüket Szőlősgyörök és Lengyeltóti között.

A pár autója teljesen összetört Forrás:Tények

Éppen hazafelé tartottak a nő családjától, amikor hirtelen feltűnt előttük egy biciklis, akit sikerült is kikerülniük, de a szembejövő autó miatt gyorsan vissza kellett húzódniuk. Sajnos egy fának csapódtak, az autójuk felismerhetetlenségig roncsolódott. A Tények információi szerint

a biciklis nem volt kivilágítva, és nem is hívott segítséget a párhoz.

Állítólag nem volt nála telefon, de nem is várt a helyszínen, távozott. Az első érkező autó telefonált, addigra a kivilágítatlan kerékpáros már sehol sem volt. Hiába siettek, sajnos már nem tudták megmenteni a pár életét, bár ha előbb kiérkezhettek volna, a feleségen még tudtak volna segíteni. „Halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége, és segítségnyújtás elmulasztásának bűntette miatt hallgatták ki gyanúsítottként a biciklis férfit" – mondta Máté-Márton Katalin a Somogy Megyei Főügyészség helyettes szóvivője.

Halálos baleset az M1-esen, egy sávon halad a forgalomhttp://www.life.hu/news/20171018-halalos-baleset-az-m1-esen-egy-savon-halad-a-forgalom.htmlEgy kamion és egy személyautó összeütközött az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Tata térségében, egy ember meghalt, egy pedig megsérült - közölte honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság News--Veronai buszbaleset: 370 literes illegális póttank volt a buszonhttp://www.life.hu/news/20171017-veronai-buszbaleset-370-literes-illegalis-pottank-volt-a-buszon.htmlA veronai buszbalaeset 17 ember életébe került, de még mindig keresik a felelősöket és az okokat. Egy gyászoló édesapa levele szerint a busztársaság állításaival szemben volt póttank a buszon. News--Raudha Athif, a Vogue 21 éves modellje gyilkosság áldozata lehetetthttp://www.life.hu/news/20171017-raudha-athif-gyilkossag-aldozata-lehetett.htmlRaudha Athif holttestét egy bangladesi kollégium szobájában találták meg, akkor biztosak bvoltak abban, hogy öngyilkosság történt. A családtagok és egy szakértő azonban az ellenkezőjét bizonyítaná: biztosak benne, hogy a modellt meggyilkolták. NewsOrigoA Katona József Színház közzétette álláspontját a zaklatási botránnyal kapcsolatbanhttp://www.life.hu/news/20171017-a-katona-jozsef-szinhaz-kozzetette-allaspontjat-a-zaklatasi-uggyel-kapcsolatban.htmlAz amerikai producer, Harvey Weinstein szexbotránya igazi lavinát indított el Magyarországon is: kiderült, hogy itthon is van olyan rendező, aki visszaélt a hatalmával. Sárosdi Lilla színésznő számolt be történetéről elsőként Facebookon. News--B. Szabolcs menekül, miután egy autóbalesetet okozott és barátnője tolószékbe kerülthttp://www.life.hu/news/20171017-b-szabolcs-eltunt-miutan-autobalesetet-okozott-es-ir-baratnoje-toloszekbe-kerult.htmlAz írországi Anastassiyának 2015-ben változott meg az élete: autóbalesete volt, ami miatt lebénult. A kocsit akkori barátja, B. Szabolcs vezette, aki felszívódott a karambol után. Azóta új életet kezdett, a lány pedig harcol a sajátjáért. News--Őrizetbe vették Párizsban Pjotr Pavlenszkij orosz előadóművészt szándékos gyújtogatás vádjávalhttp://www.life.hu/news/20171017-orizetbe-vettek-parizsban-pjotr-pavlenszkij-orosz-eloadomuveszt.htmlŐrizetbe vették Párizsban hétfőn a tiltakozó performanszairól ismert Pjotr Pavlenszkij orosz előadóművészt és élettársát, miután felgyújtották a francia jegybank egyik belvárosi fiókjának bejáratát - közölték rendőrségi források. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.