emberkereskedelem pedofil
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyermekek szexuális kizsákmányolásával foglalkozó pedofilhálózatot göngyölített fel az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI), 84 gyermeket mentett ki az emberkereskedők fogságából. A 84 kimentett gyermek között volt egy három hónapos kisbaba és ötéves testvére is - közölték a hatóságok csütörtökön.

A szövetségi nyomozók az egész országot behálózó nemzetközi bűnszervezetet számoltak fel, 120 gyermekkereskedőt letartóztattak. Ezzel egy időben - az amerikai hatóságokkal egyeztetve - letartóztatások történtek Kanadában, az Egyesült Királyságban, Thaiföldön, Kambodzsában és a Fülöp-szigeteken is. Az FBI Twitteren közzétett közleménye szerint a szóban forgó bűnügyben négy napon keresztül összesen hét országos razziát hajtottak végre

A gyermekkereskedőket szállodákban, kaszinókban, kamionos parkolókban, vagy honlapjaik alapján beazonosított lakásokban fogták el. A letartóztatottak több mint a felét a déli Georgia államban vették őrizetbe, de Coloradóban és Dél-Texasban is elfogtak kiskorúakat szexuálisan kizsákmányoló és a szó szoros értelmében "szexuális ragadozóknak" eladó bűnözőket. A megmentett három hónapos kisbabát és ötéves testvérét például a család egyik rokona 600 dollárért akarta eladni Denverben, mégpedig az FBI egyik beépített ügynökének. Az FBI videót is nyilvánosságra hozott az akcióról.


2003 óta - amikor életre hívták az Elveszett Ártatlanság Országos Kezdeményezése nevű programot - a Szövetségi Nyomozó Iroda mintegy 6500 gyermeket mentett meg az emberkereskedőktől.

Holttestet találtak egy Dunából kiemelt autóban, Győrbenhttp://www.life.hu/news/20171019-holttestet-talaltak-egy-dunabol-kiemelt-autoban-gyorben.htmlLakossági bejelentés alapján vonultak ki a rendőrök és a tűzoltók a Mosoni-Duna győri szakaszához, oonnan emeltek ki egy elsüllyedt autót, amelyben holttestet találtak. NewsOrigoEsküvőjük után egy nappal autóbalesetben halt meg a magyar házaspárhttp://www.life.hu/news/20171019-eskuvojuk-utan-egy-nappal-balesetben-halt-meg-a-magyar-hazaspar.htmlÚszott a boldogságban a házaspár és a család is, de sajnos nem tarthatott sokáig az örömük. A szerelmesek ugyanis a nagy napjuk után életüket vesztették: autójukkal egy fának ütköztek. News--Körözik a metrón maszturbáló férfit (18+)http://www.life.hu/news/20171015-korozik-a-metron-maszturbalo-ferfit.htmlTöbbször is közerkölcsbe ütköző magatartást tanúsított, ezért a New York-i rendőrség körözést adott ki a 61 éves Robert Mannis ellen. A férfi konkrétan nem egyszer fogott maszturbációba a metrón. NewsThinkstockHalálos baleset az M1-esen, egy sávon halad a forgalomhttp://www.life.hu/news/20171018-halalos-baleset-az-m1-esen-egy-savon-halad-a-forgalom.htmlEgy kamion és egy személyautó összeütközött az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Tata térségében, egy ember meghalt, egy pedig megsérült - közölte honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság News--Veronai buszbaleset: 370 literes illegális póttank volt a buszonhttp://www.life.hu/news/20171017-veronai-buszbaleset-370-literes-illegalis-pottank-volt-a-buszon.htmlA veronai buszbalaeset 17 ember életébe került, de még mindig keresik a felelősöket és az okokat. Egy gyászoló édesapa levele szerint a busztársaság állításaival szemben volt póttank a buszon. News--Raudha Athif, a Vogue 21 éves modellje gyilkosság áldozata lehetetthttp://www.life.hu/news/20171017-raudha-athif-gyilkossag-aldozata-lehetett.htmlRaudha Athif holttestét egy bangladesi kollégium szobájában találták meg, akkor biztosak bvoltak abban, hogy öngyilkosság történt. A családtagok és egy szakértő azonban az ellenkezőjét bizonyítaná: biztosak benne, hogy a modellt meggyilkolták. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.