Újabb áldozat: Dettre Gábor filmrendező volt barátnőjét is zaklatta Marton László rendező

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Marton László Dettre Gábor metoo szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dettre Gábor filmrendező azt állítja, hogy volt barátnőjével pont ugyanaz történt, mint Sárosdi Lilla színésznővel.

Dettre Gábor filmrendező a Facebookon, egy nyilvános posztban írta le, hogy volt barátnőjét is zaklatta Marton László, a Vígszínház főrendezője, a színművészeti egyetem tanára.

Marton László Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színházrendező, színigazgató, érdemes és kiváló művész Fotó: Polyák Attila - Origo

Sárosdi múlt héten, szombaton osztotta meg történetét a Weinstein-botránnyal kapcsolatban. Elmondta, hogy őt is zaklatta egy rendező, de akkor még nem árulta el a nevét. Csütörtökön viszont egy videóban nevezte meg Marton Lászlót. Ehhez a videóhoz szólt hozzá Dettre:
"Azt szerettem volna a tudomásodra hozni, hogy történetedet lehet majd támadni – ahogy fogják is – de annak igazságát nemigen lehet kétségbe vonni majd már csak azért sem, mert legalább egy nagyon hasonló – kétségbevonhatatlanul igaz – eset megtörtént ugyanazzal az ismert rendezővel, barátjával és áldozatukkal."

Marton László visszautasítja Sárosdi vádjait, és nyílt levélben közölte, hogy felfüggeszti oktatói tevékenységét.

Felfüggeszti oktatói tisztségét a zaklatással vádolt Marton Lászlóhttp://www.life.hu/news/20171020-felfuggeszti-oktatoi-tisztseget-a-zaklatassal-vadolt-marton-laszlo.htmlSzínház- és Filmművészeti Egyetem honlapján nyílt levél jelent meg, amelyet Marton László juttatott el az egyetem rektorához. News--Lezuhant a Budai Várból egy ló, és elpusztulthttp://www.life.hu/news/20171020-lezuhant-a-budai-varbol-egy-lo-es-elpusztult.htmlLezuhant a budai Várból és elpusztult egy elszabadult ló - közölte a Várgondnokság Közhasznú Nonprofit Kft. pénteken az MTI-vel. Személyi sérülés nem történt.NewsThinkstockBusz és vonat ütközött Kónynál, hárman megsérültekhttp://www.life.hu/news/20171020-busz-es-vonat-utkozott-konynal-harman-megserultek.htmlAutóbusz és személyvonat ütközött össze a kónyi vasúti átjáróban pénteken.NewsBusz és vonat ütközött Kónynál, hárman megsérültekhttp://www.life.hu/news/20171020-busz-es-vonat-utkozott-konynal-harman-megserultek.htmlAutóbusz és személyvonat ütközött össze a kónyi vasúti átjáróban pénteken.NewsA színművészeti hallgatói Marton László felfügesztését követelikhttp://www.life.hu/news/20171020-a-szinmuveszeti-hallgatoi-marton-laszlo-felfugeszteset-kovetelik.htmlSárosdi Lilla színésznő tegnap megnevezte Marton László rendezőt, mint zaklatóját. Marton még mindig a színművészetin tanít, a diákok most a felfüggesztését követelik. News--Agyonütött egy spanyol turistát egy firenzei templom lezuhanó kövehttp://www.life.hu/news/20171019-agyonutott-egy-spanyol-turistat-egy-firenzei-templom-lezuhano-kove.htmlAgyonütött egy spanyol turistát a firenzei Santa Croce-bazilika egy lezuhanó köve csütörtökön - írta a La Repubblica olasz napilap. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.