Új tévécsatorna indul Magyarországon, a Film4

Forrás: MTI/EPA/Lavandeira Jr -
tévécsatorna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új csatorna indul, Film4 néven.

Annyi bizonyos, hogy a Film4 nevű csatorna leginkább filmeket fog sugározni. Állítólag már a nagyobb kábelszolgáltatókkal is megállapodtak már - írta meg a sat.tv.radio.hu.

Új tévécsatorna Forrás: MTI/EPA/Lavandeira Jr

Valamint megújulnak a StoryTv és a Galaxy csatornák is. a Story 4-ből TV4 lesz, a Story 5-öt nevezik át Story 4-re, a Galaxyból Galaxy 4 lesz.

A Pál utcai fiúk írójának leszármazottai is elhatárolódnak Marton Lászlótólhttp://www.life.hu/news/20171023-a-pal-utcai-fiok-irojanak-leszarmazottai-is-elhatarolodnak-marton-laszlotol.htmlMolnár Ferenc dédunokái és ükunokái döbbenten hallották, mivel vádolják A Pál utcai fiúk rendezőjét, Marton Lászlót. News--Pusztító vihar Japánban, menekíteni kell az emberekethttp://www.life.hu/news/20171023-pusztito-vihar-japanban-menekiteni-kell-az-embereket.htmlEvakuálják a lakókat, rengetegen kényszerülnek otthonuk elhagyására Japánban a Lan tájfun miatt. Repülőjáratok százait törölték és a vasúti forgalmat is szüneteltették számos helyen. NewsOrigoNegyven nő vádolja szexuális zaklatással James Toback hollywoodi rendezőthttp://www.life.hu/news/20171023-negyven-no-vadolja-szexualis-zaklatassal-james-toback-rendezot.htmlKözel negyven nő vádolja szexuális zaklatással James Tobacket, az elismert hollywoodi rendezőt, forgatókönyvírót. Módszere széles körben ismert volt. News--Térfigyelő kamera vette fel, ahogy egy férfi megerőszakol egy lovathttp://www.life.hu/news/20171023-terfigyelo-kamera-vette-fel-ahogy-egy-ferfi-megeroszakol-egy-lovat.htmlA szörnyű eset egy orosz város melletti farmon történt. A férfit azonnal kidobta a barátnője.News--Országszerte tartós esőre, sok felé erős szélre is figyelmeztetnekhttp://www.life.hu/news/20171023-orszagszerte-tartos-esore-sok-fele-eros-szelre-is-figyelmeztetnek.htmlA sok eső veszélye miatt két megyében és Budapesten a legmagasabb, harmadfokú figyelmeztetés van érvényben, de a többi megyére is első- vagy másodfokú figyelmeztetéseket adott ki a meteorológiai szolgálat. A fél országban erős szélre is figyelmeztetnek.NewsOrigoHalálra gázolt egy gyalogost egy személygépkocsi a 44-es számú főútonhttp://www.life.hu/news/20171022-halalra-gazolt-egy-gyalogost-egy-szemelygepkocsi-a-44-es-szamu-fouton-vasarnap.htmlTragédia történt ma reggel Békésben, egy autós elutött egy gyalogost, akit nem tudtak megmenteni. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.