Mégsem perli Marton László Sárosdi Lillát

Forrás: Katona József Színház, MTI/Czimbal Gyula -
Marton László Sárosdi Lilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mégsem perel Marton László, akit már nyolc nő vádol szexuális zaklatással - tudta meg a Független Hírügynökség.

A rendezőről először Sárosdi Lilla állította, hogy orális szexre akarta kényszeríteni. Akkor a Vígszínház főrendezője hazugságnak nevezte a vádakat és azt ígérte, hogy megteszi a szükséges jogi lépéseket. Azóta viszont többen is hasonló zaklatásról számoltak be és a színésznő mellé álltak, azt ígérve, hogy egy esetleges eljárásban tanúskodnának.

Forrás: Katona József Színház, MTI/Czimbal Gyula
Pusztító vihar Japánban, menekíteni kell az emberekethttp://www.life.hu/news/20171023-pusztito-vihar-japanban-menekiteni-kell-az-embereket.htmlEvakuálják a lakókat, rengetegen kényszerülnek otthonuk elhagyására Japánban a Lan tájfun miatt. Repülőjáratok százait törölték és a vasúti forgalmat is szüneteltették számos helyen. NewsOrigoSokkoló: megkínozták, majd megölték Zelimkhan Bakaev orosz popénekesthttp://www.life.hu/news/20171023--megkinoztak-majd-megoltek-zelimkhan-bakaev-orosz-popenekest.htmlOrosz és csecsen emberjogi források szerint Zelimkhan Bakaev orosz popénekest a csecsen hatóságok tartoztatták le, és szállították egy melegek elkülönítésére szolgáló koncentrációs táborba, ahol megkínozták, majd megölték. News--Titkos pincére bukkantak az amstetteni rém, Josef Fritzl vendégházábanhttp://www.life.hu/news/20171022-titkos-pincere-bukkantak-az-amstetteni-rem-josef-fritzl-vendeghazaban-8-ev-utan.htmlNyolc évvel letartóztatása után, az amstetteni rém, Josef Fritzl vendégházában egy titkos pincére bukkantak. News--Kétéves kisfiú a nyolcadik áldozata az IKEA-öltöztetőszekrénynekhttp://www.life.hu/news/20171021-keteves-kisfiu-a-nyolcadik-aldozata-az-ikea-oltoztetoszekrenynek-tavaly-visszahivtak-a-butort.htmlEgy kétéves kisfiú a nyolcadik áldozata annak a Malm öltöztetőszekrénynek, amelyet tavaly hívott vissza az IKEA. A komód ingatag volt, és korábban rádőlt több kisgyerekre is. Agyonnyomta őket. Az egyik család most beperli a bútorgyártó céget - írja a Daily Mail nyomán az Origo. A kicsi egyedül volt, amikor a baleset megtörtént, később az apja talált rá. NewsThinkstockKörözik a metrón maszturbáló férfit (18+)http://www.life.hu/news/20171015-korozik-a-metron-maszturbalo-ferfit.htmlTöbbször is közerkölcsbe ütköző magatartást tanúsított, ezért a New York-i rendőrség körözést adott ki a 61 éves Robert Mannis ellen. A férfi konkrétan nem egyszer fogott maszturbációba a metrón. NewsThinkstockJövő hétvégén jön a hűvös, esős időhttp://www.life.hu/news/20171015-jovo-hetvegen-jon-a-huvos-esos-ido.htmlAnnyira szép idő van napok, sőt, szinte hetek óta, hogy hajlamosak vagyunk azt hinni, még egy darabig kitart a vénasszonyok nyara. Pedig, sajnos, nem.. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.