Sárosdi Lilla arról, hogy Marton László nem perel: "Nem lepődtem meg"

Forrás: Katona József Színház, MTI/Czimbal Gyula -
Marton László Sárosdi Lilla metoo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mégsem perel Marton László, akit már nyolc nő vádol szexuális zaklatással - tudta meg a Független Hírügynökség. Sárosdi Lilla az atv-nek kommentált. 

A színésznő szerint "elég nyilvánvaló volt", hogy a rendező nem fog perelni, mivel ekkora társadalmi ügy lett a bejelentéséből. Tud még olyanokról, akik egyelőre nem mernek névvel előlépni és továbbra is azt szeretné, ha Marton László bocsánatot kérne - írja az oldalán az atv.hu

Sárosdi elmondta, tud olyanokról még, akik egyelőre a nevükkel nem mernek előlépni, és mivel ő robbantotta ki a botrányt, sokan fordulnak hozzá a történetükkel. "Óriási a probléma. Az emberek beszélni akarnak és megmozdult valami"- fogalmazott a színésznő, aki változatlanul szeretné, ha Marton László bocsánatot kérne "és ezzel példát mutatna". Szerinte a rendező is így tudna „emelt fővel" kijönni ebből az ügyből. A teljes nyilatkozatot a videóban hallgathatod meg.

Látszólag nem viselte meg a botrány Marton Lászlót, de kollégáit kerülihttp://www.life.hu/news/20171025-latszolag-nem-viselte-meg-a-botrany-marton-laszlot-allitjak-egy-cukreszdaban.htmlA meghirdetett próbára sem ment be, csak a Vígszínház melletti cukrászdáig merészkedett a lemondott főrendező, Marton László. News--Budapesti szatírt keres a rendőrséghttp://www.life.hu/news/20171025-budapesti-szatirt-keres-a-rendorseg-kozszemerem-sertes-miatt.htmlSzeméremsértés miatt nyomoz a rendőrség egy férfi ellen, aki október 20-án 23 óra körül a nemi szervét mutagatta az utasoknak az egyik budapesti metrón. NewsOrigoVonat és autó ütközött a Balatonnálhttp://www.life.hu/news/20171025-vonat-es-auto-utkozott-a-balatonnal-kedden.htmlEgy személyvonat és egy autó ütközött össze kedd délután az észak-balatoni vonalon. NewsThinkstockPusztító vihar Japánban, menekíteni kell az emberekethttp://www.life.hu/news/20171023-pusztito-vihar-japanban-menekiteni-kell-az-embereket.htmlEvakuálják a lakókat, rengetegen kényszerülnek otthonuk elhagyására Japánban a Lan tájfun miatt. Repülőjáratok százait törölték és a vasúti forgalmat is szüneteltették számos helyen. NewsOrigoSokkoló: megkínozták, majd megölték Zelimkhan Bakaev orosz popénekesthttp://www.life.hu/news/20171023--megkinoztak-majd-megoltek-zelimkhan-bakaev-orosz-popenekest.htmlOrosz és csecsen emberjogi források szerint Zelimkhan Bakaev orosz popénekest a csecsen hatóságok tartoztatták le, és szállították egy melegek elkülönítésére szolgáló koncentrációs táborba, ahol megkínozták, majd megölték. News--Visszatérhet még a jó idő http://www.life.hu/news/20171023-orszagos-idojaras-elorejelzes-a-hetre.htmlEső, viharos szél, lehűlés. A hétfői napon biztosan csak az teszi ki a lábát az utcára, akinek muszáj. De azért ne keseredjetek el, az előrejelzés szerint lesz még jó, legalábbis jobb idő. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.