Többszörös gyilkost fogtak el a magyar rendőrök: nemzetközi elfogatóparancs volt ellene

Forrás:Police.hu -
gyilkos Magyarország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elfogták a magyar rendőrök a déli határszakasznál azt a férfit, aki ellen Pakisztán adott ki nemzetközi elfogatóparancsot. A férfi állítólag hetvenszer gyilkolt, és pénzért végzett az áldozataival.

Magyarországon fogtak el egy veszélyes bűnözőt a hatóság emberei, méghozzá a déli határszakasznál. A férfi a Blikk információi szerint hetvenszeres gyilkos, és pénzért végzett az áldozataival.

Többszörös gyilkost fogtak el a magyar rendőrök Forrás:Police.hu

Nemezetközi elfogatóparancs alapján vették őrizetbe a rendőrök, melyet Pakisztán adott ki a férfi ellen. A Police.hu videót és fényképet is tett közzé az illetőről. A déli határszakasznál ellenőriztek egy csoprotot, köztük volt A.Z. 35 éves pakisztáni állampolgár is, akit a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya vett őrizetbe.

Halálos baleset történt az M2-es autóúton Gödnélhttp://www.life.hu/news/20171026-halalos-baleset-tortent-az-m2-es-autouton-godnel-1.htmlEgy személyautó és egy kamion ütközött össze a M2-es autóúton. Egy ember életét vesztette. News--Havat hozhat a hétvégehttp://www.life.hu/news/20171026-havazas-hetvegen.htmlErős hidegfront hoz jelentős lehűlést és viharos szelet, a hegyekben havazhat is - írja az Időkép.News--Weinstein-ügy: ötmillió dollárra perli egy áldozat a Weinstein-vállalatothttp://www.life.hu/news/20171026-weinstein-ugy-otmillio-dollarra-perli-egy-aldozat-a-weinstein-vallalatot.htmlÖtmillió dolláros (1,3 milliárd forintos) polgári kártérítési pert indított a The Weinstein Co. produkciós vállalat ellen a szexuális zaklatással és erőszakkal vádolt Harvey Weinstein egyik áldozata. Az egyre gyűrűző botrány lassan maga alá temeti a céget is, amelynek egyes elemzők szerint heteken belül csődöt kell jelentenie. News--Másodszor is megszólalt Verebes István Marton László ügyébenhttp://www.life.hu/news/20171025-masodszor-is-megszolalt-verebes-istvan-marton-laszlo-zaklatasi-ugyeben.htmlVerebes István az elsők között volt, aki ismert emberként megszólalt Marton László-zaklatási ügyében. Most az ATV Egyenes beszéd című műsorában beszélt újra.NewsOrigoFelgyújtotta a barátját Budapesten a VIII. kerületi társasházbanhttp://www.life.hu/news/20171025-felgyujtotta-a-baratjat-budapesten-a-viii-keruleti-tarsashazban.htmlA férfi egy vita után gyújtotta fel ismerősét a VIII. kerületi ház lépcsőházában. Egy ottlakó nő sietett a segítségére, de sajnos már elkésett. NewsOrigoÉletét vesztette egy nő a román-magyar határhoz közeli balesetben http://www.life.hu/news/20171025-szornyu-baleset-tortent-a-roman-magyar-hatar-kozeleben.htmlElképesztő baleset történt a román-magyar határ közelében: egy nő életét vesztette. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.