Íme, a tökéletes székelés titka: videó!

Forrás: Youtube -
székelés kaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igen, erről a témáról is valamikor beszélni kell. Hiszen lássuk be, minden embert érint. És sokan vannak, akiknek gondot okoz a könnyed székelés. 

Van egy Squatty Potty névre kereszt cég, ami tulajdonképpen sámlihoz hasonló tárgyakat árusít, kifejezetten vécézéshez. A hírek szerint ugyanis az, ahogyan a vécén ülünk, nem helyes. Véleményük szerint a testünk által bezárt szög nem a legoptimálisabb a fenék körüli izmok szempontjából, ezért okozhat gondot sokaknak a székelés.

Forrás: Youtube

De ha az általuk gyártott sámliszerű tárgyra tesszük fel a lábainkat nagy dolog esetén, máris minden csodássá és valóságos élménnyé fog válni. A sztorihoz reklám is készült, amiben tulajdonképpen mindent bevetettek: túlsúlyos férfi hableánynak álcázva, kentaur nő, dinoszaurusz és daliás hercegnek öltözött narrátor is van.

A reklám egyébként rendkívül mulatságos, ezt pedig a videó alatti kommentelők is megjegyezték. Bár akadt egy hozzászóló akiben felmerült a kérdés: vajon a reklámot készítők drog hatása alatt álltak?

Hétvégi időjáráshttp://www.life.hu/news/20171027-hetvegi-idojaras-oktober-27-29.html--Elhunyt Csernefalvy László, egykori élvonalbeli játékvezetőhttp://www.life.hu/news/20171027-elhunyt-csernefalvy-laszlo-egykori-elvonalbeli-jatekvezeto-focibiro.htmlCsernefalvy László pályafutása alatt összesen 67 első osztály mérkőzést vezetett. Szűk családi körben kísérik végső útjára. News--Ritka cápafaj maradványa lehet a titokzatos tengeri szörny: fotó http://www.life.hu/news/20171026-tengeri-szornyet-lattak-amerikaban.htmlElképesztő méretű szerveket sodort a partra a víz. NewsOrigoVasárnap óraátállítás: október 29-én visszaállunk a téli időszámításrahttp://www.life.hu/news/20171026-oraatallitas-oktober-29-en-visszaallunk-a-teli-idoszamitasra.htmlOktóber 29-én vasárnap visszatérünk a csillagászatilag megfelelő időszámításhoz: hajnali háromkor kettőre állítjuk vissza az óránkat, senki ne feledje! News--Többszörös gyilkost fogtak el a magyar rendőrök: nemzetközi elfogatóparancs volt ellenehttp://www.life.hu/news/20171026-magyar-rendorok-fogtak-el-egy-tobbszoros-gyilkost.htmlElfogták a magyar rendőrök a déli határszakasznál azt a férfit, aki ellen Pakisztán adott ki nemzetközi elfogatóparancsot. A férfi állítólag hetvenszer gyilkolt, és pénzért végzett az áldozataival. NewsOrigoHoltan került elő a Nógrád megyében eltűnt házaspár http://www.life.hu/news/20171026-holtan-talaltak-meg-a-nograd-megyeben-eltunt-idos-hazaspart.htmlKét napig keresték az erdőben eltűnt idős házaspárt, de már csak a holttestüket találták meg. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.