Marton László kezdeményezte a Magyar Művészeti Akadémiában viselt tagságának felfüggesztését

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
Marton László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felfüggeszti tagságát a Magyar Művészeti Akadémiában (MMA) is a szexuális zaklatási ügybe keveredett Marton László rendező.

Az MMA titkársága megerősítette a hvg.hu információit, miszerint Marton László kezdeményezte a Magyar Művészeti Akadémiában viselt tagságának felfüggesztését. Erről az MMA november 3-án tárgyal és várhatóan el is fogadják a rendező kérését.

Mint ismert, a Sárosdi Lilla színésznő Martonnal kapcsolatos bejelentésével indult botrány kitörése óta a rendező már lemondott a Vígszínházban és a Színművészeti egyetemen viselt posztjáról is.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Sárosdi Lilla: "Nemes véggel ért véget Marton Lászlónál az önmarcangolás folyamata"http://www.life.hu/news/20171027-sarosdi-lilla-ezekkel-a-szavakkal-bocsatott-meg-marton-laszlonak.htmlAhogy hírül is adtuk, Marton László - akit már 10 nő vádol szexuális zaklatással - közleményben (amely itt olvasható) bocsánatot kért mindazoktól, akik azt gondolják, úgy érzik, hogy oly módon közeledett hozzájuk és olyat cselekedett, amivel megsértette őket. A bocsánatkérést Sárosdi Lilla elfogadta, férje, Schilling Árpád azonban nem. NewsOrigoHétvégi időjáráshttp://www.life.hu/news/20171027-hetvegi-idojaras-oktober-27-29.html--Másodszor is megszólalt Verebes István Marton László ügyébenhttp://www.life.hu/news/20171025-masodszor-is-megszolalt-verebes-istvan-marton-laszlo-zaklatasi-ugyeben.htmlVerebes István az elsők között volt, aki ismert emberként megszólalt Marton László-zaklatási ügyében. Most az ATV Egyenes beszéd című műsorában beszélt újra. NewsOrigoSárosdi Lilla arról, hogy Marton László nem perel: "Nem lepődtem meg" http://www.life.hu/news/20171025-sarosdi-lilla-nem-lepodott-meg-hogy-marton-laszlo-nem-perel.htmlMégsem perel Marton László, akit már nyolc nő vádol szexuális zaklatással - tudta meg a Független Hírügynökség. Sárosdi Lilla az atv-nek kommentált. NewsOrigoKétéves kisfiú a nyolcadik áldozata az IKEA-öltöztetőszekrénynekhttp://www.life.hu/news/20171021-keteves-kisfiu-a-nyolcadik-aldozata-az-ikea-oltoztetoszekrenynek-tavaly-visszahivtak-a-butort.htmlEgy kétéves kisfiú a nyolcadik áldozata annak a Malm öltöztetőszekrénynek, amelyet tavaly hívott vissza az IKEA. A komód ingatag volt, és korábban rádőlt több kisgyerekre is. Agyonnyomta őket. Az egyik család most beperli a bútorgyártó céget - írja a Daily Mail nyomán az Origo. A kicsi egyedül volt, amikor a baleset megtörtént, később az apja talált rá. NewsThinkstockA Mona Lisa előtt mutatta meg nemi szervét egy nő a múzeumban: videó (18+)http://www.life.hu/news/20171021-a-mona-lisa-elott-mutatta-meg-nemi-szervet-egy-no.htmlEgy nő úgy döntött, hogy széttárja lábait a múzeum látogatói, köztük gyerekek előtt. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.