Sárosdi Lilla férje nem bocsát meg Marton Lászlónak

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
Marton László Sárosdi Lilla metoo Schilling Árpád
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy hírül is adtuk, Marton László - akit már 10 nő vádol szexuális zaklatással -  közleményben (amely itt olvasható) bocsánatot kért mindazoktól, akik azt gondolják, úgy érzik, hogy oly módon közeledett hozzájuk és olyat cselekedett, amivel megsértette őket. A bocsánatkérést Sárosdi Lilla elfogadta, férje azonban nem. 

"Sosem késő bocsánatot kérni. Példaértékű, hogy László ebbe beleállt, de remélem, a jövőben már egy következő szintje is lesz a bocsánatkérésnek. Hogy nem úgy fogalmaznak majd emberek, hogy abból érezhető a menekülés. Ettől függetlenül hangsúlyozom, ami történt, az nem közeledés volt, hanem kényszerítés, zaklatás. És ez nem annak a velem együtt nyolc nőnek az ügye, aki megszólalt, hanem a társadalomé. Ne legyen áldozathibáztatás, ezt szeretném" - nyilatkozta Sárosdi a Blikknek.

A színésznő férje szerint ezzel Marton csak megpróbálja elkenni az ügyet.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt
Sárosdi Lilla szerint Marton László nem közeledett: kényszerítés volthttp://www.life.hu/sztarok/20171027-sarosdi-lilla-szerint-marton-laszlo-nem-kozeledett-kenyszerites-volt.htmlMarton László bocsánatott kért egy közleményben - ahogy fogalmazott - azoktól, akiket megsértett a közeledésével. Sárosdi Lilla elfogadta ugyan a bocsánatkérést, de leszögezte, ez nem közeledés, hanem kényszerítés volt. TV + SztárokOrigoSárosdi Lilla: "Nemes véggel ért véget Marton Lászlónál az önmarcangolás folyamata"http://www.life.hu/news/20171027-sarosdi-lilla-ezekkel-a-szavakkal-bocsatott-meg-marton-laszlonak.htmlAhogy hírül is adtuk, Marton László - akit már 10 nő vádol szexuális zaklatással - közleményben (amely itt olvasható) bocsánatot kért mindazoktól, akik azt gondolják, úgy érzik, hogy oly módon közeledett hozzájuk és olyat cselekedett, amivel megsértette őket. A bocsánatkérést Sárosdi Lilla elfogadta, férje, Schilling Árpád azonban nem. NewsOrigoSárosdi Lillát egy véletlen találkozás sarkallta vallomásra: úgy érezte, belehal, ha nem mondja elhttp://www.life.hu/sztarok/20171026-ezart-vallott-sarosdi-lilla-ugy-erezte-belehal-ha-nem-mondja-el.htmlSársodi Lilla írta meg először történetét, támadóját először nem nevezte meg, majd mégis nyilvánosságra hozta az illető kilétét. Összesen nyolcan vallottak már Marton László ellen, az első lépést megtevő színésznő pedig elárulta, miért is mondta el ő a történetét. TV + SztárokOrigoNagy Bandó András kért bocsánatot Sárosdi Lillától (18+)http://www.life.hu/news/20171025-bocsanatot-kert-sarosdi-lillatol-nagy-bando-andras.htmlNagy Bandó András eleget hallott, és úgy döntött: a 24.hu-nak írt véleménycikkében kiáll a bántalmazott nőkért, és bocsánatot kér Sárosdi Lillától a történtekért. News--Sárosdi Lilla arról, hogy Marton László nem perel: "Nem lepődtem meg" http://www.life.hu/news/20171025-sarosdi-lilla-nem-lepodott-meg-hogy-marton-laszlo-nem-perel.htmlMégsem perel Marton László, akit már nyolc nő vádol szexuális zaklatással - tudta meg a Független Hírügynökség. Sárosdi Lilla az atv-nek kommentált. NewsOrigoKiderült ki a szexuális zaklató: Sárosdi Lilla bevallotta: Marton László, a Vígszínház főrendezője a zaklató - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171019-kiderult-ki-a-szexualis-zaklato-sarosdi-lilla-bevallotta-video.htmlKiderült, ki az a magyar művészberkekben elismert és ismert férfi, aki szexuálisan zaklatta kolléganőit. Sárosdi Lilla a nyomás hatására videóüzenetben bevallotta, ki az illető. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.