Verebes István Marton László további sorsáról nyilatkozott: szerinte nem fognak vele dolgozni

"Forrás: Mokka " -
Marton László pályafutás színház Verebes István metoo munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Verebes István ezúttal a Mokkában nyilatkozott a Marton-ügyről, és a rendező szakmai sorsáról. Szerinte senki nem akar mejd vele dolgozni.

Verebes István az ATV után ezúttal a Mokkában nyilatkozott a Marton László körül kialakult molesztálási botrányról és az egész jelenségről általában. Szerinte a legnagyobb probléma, hogy nincs olyan szervezet, egyesülés például a színházakban, amihez ilyenkor fordulni lehet, valamint az, hogy nem állhatnak ki magukért a dolgozók.

Verebes István Marton László további sorsáról nyilatkozott Forrás: Mokka

„Az intézményekben van egy dresszúra, amitől az emberek nem mernek megszólalni, ha őket valamilyen sérelem ért, fenyegetés ért, akkor nem szólalnak meg" – mondta Verebes István. „Nem merjük azt mondani, hogy ezt kikérem magamnak" - mondta Verebes, majd Marton László szakmai sorsáról is beszélt:

Marton László egy mesterember, ez tagadhatatlan, és senki nem fogja vállalni azt, hogy vele dolgozzon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.