Halottá nyilvánítása után, a virrasztásán lélegezni kezdett a férfi

Forrás: Thinkstock -
halott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Családja szerint a 28 éves férfi a virrasztásán újra lélegezni kezdett, de később a kórházban ismét halottnak nyilvánították.

A 28 éves perui Watson Franklin Mandujano Doroteo egy gyökérkezelés szövődményeként magas lázzal és hidegrázással küzdött, később pedig az orvosok halottnak nyilvánították. A virrasztáson viszont családja észrevette, hogy a fiatalember mellkasa egyenletesen emelkedik és esik: szerintük úgy tűnt, lélegzik saját koporsójában. Miután egy doktor megerősítette, hogy a férfi életjeleket ad, mentőt hívtak, kórházba szállították, ahol viszont ismét halottnak nyilvánították - írja az Independent nyomán az Origo.

A rokonok szerint Doroteo végig életben volt, csak a műtét alatt kapott szerek, köztük diazepám szedálták le annyira, hogy halottnak tűnjön. A helyi hatóságok vizsgálják az ügyet, hogy az orvosok tévesen mondták-e ki Doroteo halálát, vagy az izmai kezdtek el újra mozogni a halál beállta után.

Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.