Szexuális támadás érte a magyar újságírónőt: Havas műsorában vallott

Forrás: MTI/Kovács Tamás -
Havas Henrik metoo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Havas Henrik ATV-n futó műsorának egyik témája ezúttal a szexuális zaklatás volt, ahol az egyik meghívott traumatikus élményéről számolt be. 

Csepelyi Adriennt, a Népszava munkatársa a - ma 19.15-kor látható - műsor felvételén Havas Henriknek elmondta, őt is érte szexuális támadás. Az eset 14 évvel ezelőtt történt, amikor a fiatal nő vidékről a fővárosba költözött. Egy budai utcán sétált, mikor is egy ismeretlen férfi mellé lépett és durva érintésekkel adta értésére, hogy tetszik neki. „Az, hogy alám nyúlt, még gyenge kifejezés" - idézi Csepelyi a szavait a Blikk. Az újságírónő elmondta, elszaladt, majd amikor már egyedül volt, csak zokogni tudott. Mint mondta, azóta sem képes úgy sétálni a városban, mint a támadás előtt.

Forrás: MTI/Kovács Tamás

Marton László után újabb színházi szakember viselt dolgairól suttognakhttp://www.life.hu/news/20171028-marton-laszlo-utan-ujabb-szinhazi-szakember-kerult-a-szakma-celkeresztjeben.htmlLapinformációk szerint újabb rendező neve fog hamarosan előkerülni Marton Lászlóé után. Az áldozatok, kollégák és barátok szeretnék, hogy a nyilvánosság is megismerje a nevét. Állítják, tettei Martonénál is súlyosabbak. NewsOrigoKerekesszékes férfit gázolt halálra egy autó Nyírbátorbanhttp://www.life.hu/news/20171028-kerekesszekes-ferfit-gazolt-halalra-egy-kocsinyirbatorban.htmlElektromos kerekesszékkel közlekedő idős férfit sodort el egy személyautó szombaton a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírbátorban - közölte a megyei rendőr-főkapitányság az MTI-vel. NewsThinkstockHalottá nyilvánítása után, a virrasztásán lélegezni kezdett a férfihttp://www.life.hu/news/20171028-halotta-nyilvanitasa-utan-lelegezni-kezdett-a-28-eves-ferfi.htmlCsaládja szerint a 28 éves férfi a virrasztásán újra lélegezni kezdett, de később a kórházban ismét halottnak nyilvánították. News--Markáns, erős hidegfront érkezik: lecsap a Nárcisz nevű viharhttp://www.life.hu/news/20171028-markans-nagyon-eros-hidegfront-erkezik-lecsap-a-narcisz-nevu-vihar.htmlA hétvégén markáns hidegfront érkezik, többfelé erős, viharos szélre kell számítani - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat péntek délután. News--Marton László kezdeményezte a Magyar Művészeti Akadémiában viselt tagságának felfüggesztéséthttp://www.life.hu/news/20171027-marton-laszlo-kezdemenyezte-a-magyar-muveszeti-akademiaban-viselt-tagsaganak-felfuggesztese.htmlFelfüggeszti tagságát a Magyar Művészeti Akadémiában (MMA) is a szexuális zaklatási ügybe keveredett Marton László rendező. News--Verebes István: "Marton elvitte a balhét, ráment a pályája"http://www.life.hu/news/20171027-verebes-istvan-allitja-marton-laszlo-elvitte-a-balhet-rament-a-palyaja.htmlAhogy hírül is adtuk, Marton László - akit már 10 nő vádol szexuális zaklatással - közleményben (amely itt olvasható) bocsánatot kért mindazoktól, akik azt gondolják, úgy érzik, hogy oly módon közeledett hozzájuk és olyat cselekedett, amivel megsértette őket. Verebes István a közösségi oldalon közölte véleményét. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.