időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt napokban rendkívül lehült az idő, így, ha még nem tetted meg, vedd elő a melegebb kabátodat, és a sálat se hagyd otthon. A fázósabbak pedig nyugodtan húzzanak sapkát: megéri. 

Kedden eleinte több órára kisüt a nap, majd északnyugat felől beborul az ég. A dunántúli tájakon eső, zápor is előfordulhat. Még sokfelé erősen fog fújni a szél. Hajnalban többfelé fagyni fog, délután 6-11 fokot mérhetünk - olvasható az előrejelzésben

Szerdán és csütörtökön már alapvetően száraz idő ígérkezik, szerdán több, csütörtökön kevesebb napsütéssel. A szél élénk lesz, sőt szerda reggel még lehetnek fagyos tájak.

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Carmen Jaspersen

Megnevezték az újabb magyar szexuális zaklató színházi emberthttp://www.life.hu/news/20171031-megneveztek-az-ujabb-magyar-szexualis-zaklato-szinhazi-embert-privat-facebook-oldalakon.htmlNéhány napja egy újabb nevet emlegetnek a színházi világban, akiről állítják, visszaélt a hatalmával, és szexuálisan zaklatott nőket és férfiakat, köztük fiatalkorúakat. Privát Facebook-oldalukon többen is megnevezték a férfit, de még senki nem állt a nyilvánosság elé. News--Meghalt Szőke Kató, a kétszeres magyar olimpiai bajnok úszóhttp://www.life.hu/news/20171030-meghalt-szoke-kato-a-ketszeres-magyar-olimpiai-bajnok-uszo.htmlSzőke Kató kétszeres olimpiai bajnok úsző elhunyt 82 éves korában: az 1952-es helsinki olimpián 100 méter gyorson, valamint Novák Ilonával, Temes Jutkával és Novák Évával a 4x100-as gyorsváltó tagjaként is aranyérmet nyert. NewsOrigoEgy bolt bejáratában akasztotta fel magát egy asszony ma reggel http://www.life.hu/news/20171029-egy-bolt-bejarataban-akasztotta-fel-magat-egy-asszony-ma-reggel-chichesterben.htmlA 28 éves nő holttestét egy bolt bejáratában felakasztva találták meg az angliai Chichesterben. NewsThinkstockTöbb repülőjárat útvonala is módosult az erős szél miatthttp://www.life.hu/news/20171029-tobb-repulojarat-utvonala-is-modosult-az-eros-szel-miatt-budapest.htmlTöbb repülőjárat útvonala is módosult Európában az erős szél miatt, a Liszt Ferenc-repülőtérről vasárnap délig valamennyi menetrend szerinti járat el tudott indulni, az Aeroflot moszkvai járata azonban Budapest helyett Belgrádban szállt le.NewsThinkstockBánáti János sztárügyvéddel konzultált Marton Lászlóhttp://www.life.hu/news/20171029-banati-janos-sztarugyveddel-konzultalt-marton-laszlo.htmlAz egyik legdrágábban dolgozó ügyvéddel konzultált Marton László, a Vígszínház zaklatással vádolt volt főrendezője. News--CIA-akták szerint Hitler életben maradt és így élt a háború utánhttp://www.life.hu/news/20171029-cia-aktak-szerint-hitler-eletben-maradt.htmlKorábban titkosított CIA-aktákat hoztak nyilvánosságra, melyek szerint Adolf Hitler még 10 évvel a II. világháború után is életben volt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.