A londoni rendőrséghez is bejelentés ékezett Kevin Spacey ellen

Kevin Spacey rendőrség metoo nyomozás London szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénteki brit médiaértesülések szerint a londoni rendőrséghez is bejelentés érkezett Kevin Spacey ellen szexuális bűncselekmény vádjával. A Scotland Yard vizsgálatot indított.

A Sky News brit hírtelevízió és a legnagyobb olvasottságú brit tömeglap, a The Sun online kiadásának pénteki beszámolója szerint a kétszeres Oscar-díjas amerikai színészt a bejelentő - egy most 32 éves férfi - azzal vádolja, hogy 2008-ban Londonban szexuális támadást követett el ellene. A férfi a The Sunnak elmondta, hogy a kérdéses időpontban Spacey londoni otthonában tartózkodott, ahol elaludt, és arra ébredt, hogy a színész szexuálisan molesztálja.

Kevin Spacey után nyomoz a Scotland Yard Forrás: Getty Images for Sony Pictures/Tim P. Whitby

Az 56 éves Kevin Spacey 2004 és 2015 között a híres londoni Old Vic színház művészeti igazgatója volt, és e tevékenységéért távozásának évében II. Erzsébet királynő tiszteletbeli lovagi címben részesítette. Spacey akkori kiemelkedő nagy-britanniai megbecsültségét jelezte, hogy a búcsúztatására szervezett nagyszabású rendezvényen világhírességek vettek részt, köztük Jeremy Irons, Sting és Annie Lennox. A londoni gálaműsorba videóüzenettel bekapcsolódott Sam Mendes filmrendező, Bill Clinton volt amerikai elnök és Sir Elton John, a brit rock egyik legünnepeltebb veteránja.

A Scotland Yard pénteken nevek említése nélkül csak annyit közölt, hogy külön parancsnokság alatt működő, elsősorban gyermekek elleni visszaélések és szexuális bűncselekmények felderítésére szakosodott ügyosztálya - a Child Abuse and Sexual Offences Command - vizsgálja a bejelentést, amely november 1-jén érkezett.

Meztelen mellekkel támadta meg zaklatóját egy nő az utcán (18+)http://www.life.hu/news/20171103-igy-verekedett-a-felmeztelen-no.htmlFedetlen felsőtesttel állt le verekedni a nyílt utcán egy nő. Rávetette magát a férfira, és ütötte ahol érte. NewsOrigoKét lány megkóstolta a világ legerősebb paprikáját: nézd meg mi történt velükhttp://www.life.hu/news/20171103-ket-lany-megkostolta-a-vilag-legerosebb-paprikajat-video.htmlSenki ne csinálja utánuk, a viccesnek induló kísérletnek nagyon rossz vége lett! News--Megöltek két embert Sopronbanhttp://www.life.hu/news/20171103-megoltek-ket-embert-sopronban.htmlHoltan találtak a rendőrök egy idős nőt és férfit péntek reggel soproni lakásukban. A helyszínen egy 42 éves férfit előállítottak emberölés gyanúja miatt - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t. NewsThinkstockFred Talbot pedofil időjós beismerő vallomást tetthttp://www.life.hu/news/20171103-fred-talbot-a-pedofil-meteorologus-vallomast-tett.htmlFred Talbot ismert időjós volt, emellett biológiatanárként is dolgozott. A férfi azonban már évek óta börtönben ül kiskorú fiúk megrontása miatt, eddig azonban minden vádat tagadott. Most úgy döntött, beismerést tesz, a 10. áldozatának molesztálását vallotta be. News--Torkon ütötte feleségét B. Norbert, a darabolós gyilkos: ebbe halt bele a nőhttp://www.life.hu/news/20171103-torkon-utotte-feleseget-b-norbert-a-darabolos-gyilkos.htmlA rendőrség végre mindent kiderített a nemesgörzsönyi darabolós gyilkosságról: B. Norbert hentes egy eltűnt pénzzel teli boríték miatt dühödött be, ekkor ütötte meg a feleségét a torkán. Ez vezetett a nő halálához, ezután darabolta fel a férfia a holttestet. News--Holttestet találtak egy égő házban Várpalotánhttp://www.life.hu/news/20171103-holttestet-talaltak-egy-ego-hazban-varpalotan.htmlHolttestet találtak a tűzoltók egy kigyulladt várpalotai házban - közölte honlapján a katasztrófavédelem pénteken.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.