Bezárt a siófoki neves szálloda - kiárusítják a kellékeit

Siófok kiárusítás Balaton szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bezárt az Ezüstpart Hotel - vidd haza egy darabját.

A közelmúltban közölte közösségi oldalán a hírt a Hotel Ezüstpart, hogy végleg lehúzza a rolót. A Balaton egyik legrégebbi és leghíresebb szállodája erősen a retró jegyében töltötte mindennapjait az elmúlt években, ám úgy tűnik, ez annyira nem jött be a nyaralni vágyóknak: a hotel bezárt. Akinek érzelmi kötődése van a helyhez, vagy csak szereti a szocreál bútorokat és kiegészítőket, olcsón hozzájuthat egy-egy szállodai bútorhoz vagy kiegészítőhöz.

Facebookon zaklattak egy kislányt - az édesanya feljelentésen gondolkozikhttp://www.life.hu/news/20171104-facebookon-zaklattak-egy-kislanyt-az-edesanya-feljelentesen-gondolkozik.htmlEgy magát Zoltánnak nevező férfi szexuális ajánlatott tett a közösségi oldalon egy kiskorú lánynak. Édesanyja a feljelentést fontolgatja. News--Tömegkarambol történt Csanádpalotánálhttp://www.life.hu/news/20171104-tomegbaleset-tortent-csanadpalotanal.html9 autó ütközött össze, sok a sérült.NewsOrigoKellemes, napos idő lesz a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20171104-kellemes-napos-ido-lesz-a-hetvegen-november-4-5.htmlIgazi kirándulóidő lesz november első hétvégéjén. A hőmérséklet 10 és 15 fok között alakul majd, sokat fog sütni a nap, eső nem várható. News--Ilyen idő lesz karácsonykorhttp://www.life.hu/news/20171104-ilyen-ido-lesz-karacsonykor-idojaras.htmlNemzetközi meteorológiai portálokon már elérhetőek a hosszabb távú előrejelzések. A legtöbben persze arra kíváncsiak, mire lehet számítani karácsonykor. Nos, mi eláruljuk neked. NewsThinkstockSzexuális zaklatással vádolják az ELTE egyik professzorát: etikai vizsgálat zajlikhttp://www.life.hu/news/20171103-szexualis-zaklatassal-vadoljak-az-elte-egyik-professzorat.htmlAz ELTE egyik professzorát szexuális zaklatással vádolja egy alkalmazott, aki azt állítja nemcsak őt, hanem más ott dolgozót és hallgatókat is zaklatott a tanár. Állítólag ugyanazon a karon történt az eset, amely gólyatábora pár éve szexuális erőszak színhelye volt. NewsOrigoTorkon ütötte feleségét B. Norbert, a darabolós gyilkos: ebbe halt bele a nőhttp://www.life.hu/news/20171103-torkon-utotte-feleseget-b-norbert-a-darabolos-gyilkos.htmlA rendőrség végre mindent kiderített a nemesgörzsönyi darabolós gyilkosságról: B. Norbert hentes egy eltűnt pénzzel teli boríték miatt dühödött be, ekkor ütötte meg a feleségét a torkán. Ez vezetett a nő halálához, ezután darabolta fel a férfia a holttestet. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.