Facebookon zaklattak egy kislányt - az édesanya feljelentésen gondolkozik

szex Facebook kislány pedofília zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy magát Zoltánnak nevező férfi szexuális ajánlatott tett a közösségi oldalon egy kiskorú lánynak. Édesanyja a feljelentést fontolgatja.

"Abban az ügyben keresnélek, hogy nyitottunk egy szexboltot, és jöttek új termékek. Ezért keresek csinos lányokat, akik nyitottak új dolgokat kipróbálni. Vibrátort és gésa golyókat kéne kipróbálni, darabjéért 2 ezer forintot fizetnék neked." - állt a kislányhoz intézett levélben. Az édesanya nagyon felbáhorodott, amikor elolvasta a levelet és azon gondolkozik, jogi lépéseket is tesz az ügyben.

Facebookon kapott szexuális ajánlatott egy kiskorú lány Forrás: Dreamstime

Egy szexbolt tulajdonosa elmondta, hogy nagy valószínűséggel nem hivatalos megkeresésről van szó.

"Gyakorlatilag mi az összes árucikkünket külföldről hozzuk be, ebből kifolyólag a tesztelésükhöz sincs közünk. A legtöbb általunk árusított szexjátékszer egy-egy amerikai céghez köthető, habár a gyártást gyakran kihelyezik valamelyik külföldi országba. Itthon is van egy-két üzem, de a tesztelés szervezését kötve hiszem, hogy ők végeznék. Ez inkább jelentkezéses alapon működik. Szóval, ha egy magyar hölgy akar, könnyen jelentkezhet egy-egy ilyen külföldi felhívásra. Az biztos, hogy mi soha nem kértünk, és nem is kérhetnénk fel senkit szexjátékszerek tesztelésére" - mondta egy szexbolt vezetője a Borsnak.

Tömegkarambol történt Csanádpalotánálhttp://www.life.hu/news/20171104-tomegbaleset-tortent-csanadpalotanal.html9 autó ütközött össze, sok a sérült.NewsOrigoTömeggyilkosságot követett el egy pakisztáni menyasszony saját esküvőjénhttp://www.life.hu/news/20171104-tomeggyilkossagot-kovetett-el-egy-menyasszony-sajat-eskuvojen.htmlSaját családjával végzett egy menyasszony, aki férjét akarta eltenni láb alól.NewsKellemes, napos idő lesz a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20171104-kellemes-napos-ido-lesz-a-hetvegen-november-4-5.htmlIgazi kirándulóidő lesz november első hétvégéjén. A hőmérséklet 10 és 15 fok között alakul majd, sokat fog sütni a nap, eső nem várható. News--Nébih: műanyagdarabot találtak egy itthon is forgalmazott dán csokoládébanhttp://www.life.hu/news/20171103-nebih-muanyagdarabot-talaltak-egy-dan-csokoladeban.htmlMűanyagdarabot találtak a Dániában előállított Anthon Berg Sweet Moments marzipan bar minicsokoládéban, ezért a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hatóság (Nébih) felhívja a vásárlók figyelmét, hogy ne fogyasszanak a Magyarországon is forgalomba került termékből.News--Két lány megkóstolta a világ legerősebb paprikáját: nézd meg mi történt velükhttp://www.life.hu/news/20171103-ket-lany-megkostolta-a-vilag-legerosebb-paprikajat-video.htmlSenki ne csinálja utánuk, a viccesnek induló kísérletnek nagyon rossz vége lett! News--Torkon ütötte feleségét B. Norbert, a darabolós gyilkos: ebbe halt bele a nőhttp://www.life.hu/news/20171103-torkon-utotte-feleseget-b-norbert-a-darabolos-gyilkos.htmlA rendőrség végre mindent kiderített a nemesgörzsönyi darabolós gyilkosságról: B. Norbert hentes egy eltűnt pénzzel teli boríték miatt dühödött be, ekkor ütötte meg a feleségét a torkán. Ez vezetett a nő halálához, ezután darabolta fel a férfia a holttestet. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.