Kellemes, napos idő lesz a hétvégén

Forrás: Shutterstock -
napsütés időjárás ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi kirándulóidő lesz november első hétvégéjén. A hőmérséklet 10 és 15 fok között alakul majd, sokat fog sütni a nap, eső nem várható.

Szombaton a hőmérséklet csúcsértéke 10 és 15 fok között alakul, és sokat fog sütni a nap - írja előrejelzésében a koponyeg.hu. Vasárnap reggel párás, napközben változóan felhős idő várható. Eső nem lesz, reggel 5, délután 14 fok körül alakul a hőmérséklet.

Jó hír, hogy ebben a pár napban fronttal sem kell számolnunk, minden adott ahhoz, hogy kiránduljatok egy nagyot, amíg tényleg be nem köszönt az esős, nyirkos november.

Forrás: Shutterstock

Ilyen idő lesz karácsonykorhttp://www.life.hu/news/20171104-ilyen-ido-lesz-karacsonykor-idojaras.htmlNemzetközi meteorológiai portálokon már elérhetőek a hosszabb távú előrejelzések. A legtöbben persze arra kíváncsiak, mire lehet számítani karácsonykor. Nos, mi eláruljuk neked. NewsThinkstockBaleset történt Budapesten Zuglóbanhttp://www.life.hu/news/20171031-baleset-tortent-budapesten-zugloban-kedden.htmlKét személygépkocsi ütközött össze a Róna utca és a Thököly út kereszteződésében délután 4:50 körül.NewsThinkstockAkár 140 kilométeres széllökések is lehetnek vasárnaphttp://www.life.hu/news/20171028-akar-140-kilometeres-szellokesek-is-lehetnek-vasarnap-idojaras.html A magasabban fekvő területeken és a Balaton térségében vasárnap akár 125-140 kilométeres széllökésekre is számítani kell - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) szombati veszélyjelzésében.News--Markáns, erős hidegfront érkezik: lecsap a Nárcisz nevű viharhttp://www.life.hu/news/20171028-markans-nagyon-eros-hidegfront-erkezik-lecsap-a-narcisz-nevu-vihar.htmlA hétvégén markáns hidegfront érkezik, többfelé erős, viharos szélre kell számítani - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat péntek délután. News--Marton László kezdeményezte a Magyar Művészeti Akadémiában viselt tagságának felfüggesztéséthttp://www.life.hu/news/20171027-marton-laszlo-kezdemenyezte-a-magyar-muveszeti-akademiaban-viselt-tagsaganak-felfuggesztese.htmlFelfüggeszti tagságát a Magyar Művészeti Akadémiában (MMA) is a szexuális zaklatási ügybe keveredett Marton László rendező. News--Sárosdi Lilla bíróságon látná szívesen Marton Lászlót, ha valaki perelné, ő tanúskodnahttp://www.life.hu/news/20171028-sarosdi-lilla-birosagon-latna-szivesen-marton-laszlot-ha-valaki-perelne-tanuskodna.htmlMarton László csütörtökön közleményben kért bocsánatotazoktól a hölgyektől, akik félreértették a közeledését. A nyilvános bocsánatkérést Sárosdi Lilla elfogadta, de hozzátette, nem közeledés történt, hanem kényszerítés. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.