Hatalmas áttörés Madeleine McCann ügyében: Bulgáriába vezetnek a szálak

Forrás: Getty Images -
özvegy pedofil Madeleine McCann Bulgária
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint tíz éve annak, hogy a négy éves Maddie-t elrabolták a szülei lakosztályából Portugáliában. A kislány ügyében azóta is folyik a nyomozás és most végre fordulat állt be az ügyben.

Az angol nyomozók hatalmas sikert értek el a Madeleine után való nyomozásban: Bulgáriában keresgélnek tovább, ugyanis egy bolgár nő bűnösségére gyanakodnak, aki a kislány elrablásának idejében Praia da Luzban élt a párjával, aki feltehetőleg német származású volt és pedofil. A DailyMail cikke szerint a férfi mostanra már halott lehet. Az asszonyt egy Jenny Murat nevű angol nő látta, amint a kislány eltűnésének estéjén, 8 óra körül Maddie szüleinek apartmanja közelében ácsorog. A helyik szerint a pár nem sokkal a kislány eltűnés után eltűnt. A nő után most hazájában, Bulgáriában kutatnak tovább, hogy ki tudják kérdezni.

Lövöldözés egy dél-texasi baptista templomban: 27-en meghaltakhttp://www.life.hu/news/20171105-lovoldozes-egy-del-texasi-baptista-templomban.htmlLövöldözés volt vasárnap helyi idő szerint a déli órákban egy dél-texasi baptista templomban. Legalább 27-en meghaltak és sokan megsebesültek - írja a BBC. NewsThinkstockBorúsabb idő várható a jövő hétenhttp://www.life.hu/news/20171105-borusabb-ido-varhato.htmlHétfőn még az ország nagy részén sok lesz a napsütés, aztán viszont borúsabb idő várható. Többször várható kisebb eső, zápor is. Ezzel együtt továbbra sem kell jelentős lehűlésre számítani - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből. Többfelé 10 Celsius-fok felett lesznek a hőmérsékleti maximumok, és jellemzően a leghidegebb órákban sem várható fagy. News--A munka alóli felmentését kérte és nyugdíjba vonul Kerényi Miklós Gáborhttp://www.life.hu/news/20171105-a-munka-aloli-felmenteset-kerte-es-nyugdijba-vonul-kerenyi-miklos-gabor.htmlKerényi Miklós Gábor az Operettszínház művészeti vezetője volt a mai napig. A rendező szentpétervári bemutatója után minden erejével azon lesz, tiszázza magát.News--Súlyos autóbaleset történt Angliában: az egyetlen túlélő egy 11 hónapos kisbabahttp://www.life.hu/news/20171105-sulyos-autobaleset-tortent-angliaban-tulelo-egy-11-honapos-kisbaba.htmlA balesetben a kisfiú édesanyja és annak párja is életét vesztette.NewsThinkstockKét személyautó karambolozott az 5-ös főúton Kecskemétnélhttp://www.life.hu/news/20171105-ket-szemelyauto-karambolozott-kecskemetnel-egy-halott-ot-serult.htmlKét személyautó karambolozott Bács-Kiskun megyében, a Kecskemét és az M5-ös sztráda közti útszakaszon szombat éjjel. News--Bezárt a siófoki neves szálloda - kiárusítják a kellékeithttp://www.life.hu/news/20171104-bezart-a-siofoki-neves-szalloda-kiarusitjak-a-kellekeit.htmlBezárt az Ezüstpart Hotel - vidd haza egy darabját. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.