Súlyos autóbaleset történt Angliában: az egyetlen túlélő egy 11 hónapos kisbaba

túlélő kisbaba autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A balesetben a kisfiú édesanyja és annak párja is életét vesztette.

A tragédiát az okozta, hogy a 23 éves férfi elvesztette irányítását a kocsijuk felett, és egy oszlopnak ütköztek. Sem ő, sem a barátnője, Naomi Carter nem élte túl a becsapódást. A nő kisfiát kórházba szálllították, ő kisebb sérüléseket szerzett. A rendőrség még vizsgálja a baleset körlményeit, és szemtanúkat is keresnek - írja a DailyMail.



Két személyautó karambolozott az 5-ös főúton Kecskemétnélhttp://www.life.hu/news/20171105-ket-szemelyauto-karambolozott-kecskemetnel-egy-halott-ot-serult.htmlKét személyautó karambolozott Bács-Kiskun megyében, a Kecskemét és az M5-ös sztráda közti útszakaszon szombat éjjel. News--Bezárt a siófoki neves szálloda - kiárusítják a kellékeithttp://www.life.hu/news/20171104-bezart-a-siofoki-neves-szalloda-kiarusitjak-a-kellekeit.htmlBezárt az Ezüstpart Hotel - vidd haza egy darabját. News--Őrült kísértet riogatta a kisbolt dolgozóját: videóhttp://www.life.hu/news/20171104-orult-kisertet-riogatta-a-kisbolt-dolgozojat-video.htmlNagy valószínűséggel nem tud sötétben aludni az a bolti eladó, aki a közelmúltban szellemekkel találkozott munkahelyén. Döbbenetes képsorok következnek.NewsOrigoFacebookon zaklattak egy kislányt - az édesanya feljelentésen gondolkozikhttp://www.life.hu/news/20171104-facebookon-zaklattak-egy-kislanyt-az-edesanya-feljelentesen-gondolkozik.htmlEgy magát Zoltánnak nevező férfi szexuális ajánlatott tett a közösségi oldalon egy kiskorú lánynak. Édesanyja a feljelentést fontolgatja. News--Facebookon zaklattak egy kislányt - az édesanya feljelentésen gondolkozikhttp://www.life.hu/news/20171104-facebookon-zaklattak-egy-kislanyt-az-edesanya-feljelentesen-gondolkozik.htmlEgy magát Zoltánnak nevező férfi szexuális ajánlatott tett a közösségi oldalon egy kiskorú lánynak. Édesanyja a feljelentést fontolgatja. News--Tömeggyilkosságot követett el egy pakisztáni menyasszony saját esküvőjénhttp://www.life.hu/news/20171104-tomeggyilkossagot-kovetett-el-egy-menyasszony-sajat-eskuvojen.htmlSaját családjával végzett egy menyasszony, aki férjét akarta eltenni láb alól.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.