magángép repülőgép-katasztrófa herceg repülőgép katasztrófa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű tragédia történt november 5-én este: a szaúdi herceg magángépe annak 8 utasával együtt lezuhant.

A hírek szerint mindegyik utas, köztük Mansour bin Muqrin herceg is azonnal szörnyet haltak a tragédiában. Arról egyelőre nincs hír, mi okozhatta a repülőgép meghibásodását- írta meg a New York Post.

Richard Dreyfuss fiát is zaklatta Kevin Spaceyhttp://www.life.hu/sztarok/20171105-richard-dreyfuss-fiat-is-zaklatta-kevin-spacey.htmlRichard Dreyfuss amerikai színész fia, Harry közölte, hogy Kevin Spacey őt is zaklatta 2008-ban. TV + SztárokOrigoKözszemlére tette felesége hatalmas melleit Facundo Arana, a Vad angyal sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20171105-kozszemlere-tette-felesege-hatalmas-melleit-facundo-arana.htmlFacundo Arana az Instagramon nosztalgiázott, nyolc évvel ezelőtti fotót posztolt, amin felesége éppen az újszülött ikreiket szoptatja.TV + Sztárok--Csúnyán megalázták Gáspár Győzőt és Evelint: Bea bosszút forralhttp://www.life.hu/sztarok/20171105-csunyan-megalaztak-gaspar-gyozot-es-evelint-bea-bosszut-forral.htmlBea asszony teljesen kiakadt, meg fogja bosszulni a családját ért sérelmeket.TV + Sztárok--Csúnyán lebukott Paul Hollywood műsorvezető: szeretőjével fotózták lehttp://www.life.hu/sztarok/20171105-csunyan-lebukott-paul-hollywood-musorvezeto-szeretojevel-fotoztak-le.htmlA Sütimester című cukrászvetélkedő műsorvezetőjét, Paul Hollywoodot félreérthetetlen helyzetben kapták lencsevégre.TV + Sztárok--Testvére szerint Kevin Spacey egy igazi szörnyeteghttp://www.life.hu/sztarok/20171105-randy-fowler-interju-kevin-spacey-egy-szornyeteg.htmlKevin Sapcey testvére elárulta, hogyan használta fel a színész a népszerűségét és sikereit ahhoz, hogy elrejtse valódi énjét. TV + SztárokOrigoFérjhez ment Kate Upton, modell http://www.life.hu/sztarok/20171105-feleseg-lett-kate-upton-modell.htmlA szexi modell kimondta a boldogító igent. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.