futball öngyilkos öngyilkosság foci kapus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A litván élvonalban lévő kapus, Erlandas Durslikas öngyilkosságot követett el...

Egyelőre nem tisztázott, miért oltotta ki saját életét a mindössze 19 éves focista. Halálának körülményeiről még nem tájékoztatták a nyilvánosságot. A csapat tagjai értetlenül állnak a szörnyű tett előtt - írta mega The Sun.

3 gyerek szeme láttára önkielégített egy férfi (18+)http://www.life.hu/news/20171106-harom-gyerek-elott-nyult-magahoz-egy-ferfi.htmlHárom gyermek előtt kezdett önkielégítésbe egy férfi. Egy járókelő állította le. NewsThinkstockA szaúdi herceg magángépe lezuhanthttp://www.life.hu/news/20171106-a-szaudi-herceg-repulogepe-lezuhant.htmlSzörnyű tragédia történt november 5-én este: a szaúdi herceg magángépe annak 8 utasával együtt lezuhant. News--Hatalmas áttörés Madeleine McCann ügyében: Bulgáriába vezetnek a szálakhttp://www.life.hu/news/20171105-hatalmas-attores-madeleine-mccann-ugyeben-bulgariaba-vezetnek-a-szalak.htmlTöbb mint tíz éve annak, hogy a négy éves Maddie-t elrabolták a szülei lakosztályából Portugáliában. A kislány ügyében azóta is folyik a nyomozás és most végre fordulat állt be az ügyben.News--Borúsabb idő várható a jövő hétenhttp://www.life.hu/news/20171105-borusabb-ido-varhato.htmlHétfőn még az ország nagy részén sok lesz a napsütés, aztán viszont borúsabb idő várható. Többször várható kisebb eső, zápor is. Ezzel együtt továbbra sem kell jelentős lehűlésre számítani - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből. Többfelé 10 Celsius-fok felett lesznek a hőmérsékleti maximumok, és jellemzően a leghidegebb órákban sem várható fagy. News--Két személyautó karambolozott az 5-ös főúton Kecskemétnélhttp://www.life.hu/news/20171105-ket-szemelyauto-karambolozott-kecskemetnel-egy-halott-ot-serult.htmlKét személyautó karambolozott Bács-Kiskun megyében, a Kecskemét és az M5-ös sztráda közti útszakaszon szombat éjjel. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.