A Marson töltött előző életére emlékszik egy fiú

Forrás: Youtube -
Mars orosz zseni fiú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiú kicsi kora óta furcsa dolgokat állít. Nem tudni honnan szedi ezeket, hiszen senki sem beszélt körülötte a Marsról és ufókról. Ő mégis szentül hiszi, hogy közülük való. 

A 20 éves Boriska Kipriyanovich állítja, előző életében a Marson élt, és pontos emlékképei is vannak az ott töltött időről. Akkor került először a figyelem központjába, mikor a Boriska: Indigo Boy from Mars című dokumentumfilmben részletesen mesélt az élményeiről.

A fiú szülei szerint Boriska igazat mond Forrás: Youtube

Boriska már kicsi korában is ezzel a témával foglalkozott, pedig körülötte senki sem beszélt neki más bolygókról vagy ufókról. Ő mégis biztosan állítja, hogy a Marson lakott. Elmondása szerint egy olyan részen, amely előszőr háború, majd később nukleáris katasztrófa által sújtott terület lett. Elárulta, hogy a marslakók széndioxidot szívnak be lélegzéskor, és még sok minden mást is.

Azt is elmesélte, hogy pilóta volt, aki a Földre utazott 1996-ban, majd újjá született. Állítólag kicsi kora óta jóval magasabb az intelligenciaszintje a társaiénál. 18 hónaposan már beszélni, írni és olvasni is tudott - írta meg a Mirror.

Állítják, hamarosan újra itt a világvége

Újabb teória látott napvilágot a Föld kipusztulásával kapcsolatban. A friss előrejelzések szerint október 15-én kezdődik a Föld utolsó, 7 éves periódusa. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.