Időjárás: borús, esős és hideg idő várható

Forrás: MTI/Varga György -
eső hideg időjárás Szél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajnos az időjárás már nem tartogat kellemes meglepetéseket: egyre hidegebb, borultabb és esősebb lesz az idő.

Már szerdán rősen felhős és borult lesz az ég, ráadásul esőre is számítanunk kell. A keleties szél megélénkül. 7 és 12 fok között alakul a csúcshőmérséklet. Csütörtök hajnalban még több helyen, napközben már csak elszórtan alakul ki eső az erősen felhős égből. A reggeli és az esti órákban párás lesz a levegő,11 fok körül lesz a maximum.

Újra jön az eső - Képünk illusztráció Forrás: MTI/Varga György

Pénteken reggel párás, foltokban ködös lesz a levegő. Nappal változóan felhős időre van kilátás, de szerencsére egy kicsit előbukkan a nap is! Az ÉNy-i szél megerősödik. Maximum 11 fokig emelkedik a hőmérséklet. Szombaton erősen megnövekszik a felhőzet, de csapadék még nem fordul elő. Élénk lesz a DNy-i szél. Vasárnap viszont már eső is jön, ráadásul a nap is elbújik: borús idő várható, ráadásul délutántól megerődödik az ÉNy-i szél. A délutáni órákban 10 fok ígérkezik - írja a Köpönyeg.hu.

Menesztették az ELTE dékánjáthttp://www.life.hu/news/20171107-menesztettek-az-elte-dekanjat.htmlPár napja adtunk hírt róla, hogy szexuális zaklatással vádolják az ELTE egyik professzorát. Egyelőre nem tudni, hogy a dékán menesztése összefüggésben van-e a botránnyal.News--A Marson töltött előző életére emlékszik egy fiú http://www.life.hu/news/20171107-egy-orosz-fiu-elozo-eleteben-a-marson-elt.htmlA fiú kicsi kora óta furcsa dolgokat állít. Nem tudni honnan szedi ezeket, hiszen senki sem beszélt körülötte a Marsról és ufókról. Ő mégis szentül hiszi, hogy közülük való. NewsOrigoKirúgta az Operettszínház Kerényi Miklós Gáborthttp://www.life.hu/news/20171107-kirugta-az-operettszinhaz-kerenyi-miklos-gabort.htmlA rendező zaklatási botrányba keveredett: tegnap az ATV műsorában egykori táncosa beszélt arról, mit tett vele Kerényi. Az Operettszínház ma közleményt adott ki az üggyel kapcsolatban. News--Szex közben megfojtotta áldozatát a férfi, a holttestet az M0-son dobta kihttp://www.life.hu/news/20171107-megfojtotta-aldozatat-szex-kozben-a-ferfi-a-holttestet-kidobta-az-m0-son.htmlAlkalmi partnerének pénzt fizetett az együttlétért a férfi, aki végül megölte a nőt. Az erőszakos közösülés közben megfojtotta, holttestét pedig kirakta az M0-son. News--Az orosz Anatoliy Ezhkov randira hívta Irina Gonchar nővért, majd megpróbálta megenni őt (18+)http://www.life.hu/news/20171107-az-orosz-anatoliy-ezhkov-randin-probalta-megenni-irina-gonchar-novert.htmlRomantikus randevút ígért az orosz Anatoliy Ezhkov egy nővérnek, akivel az interneten ismerkedett össze, de a találkozás vérfürdővel ért véget. A férfi a nő arcát és testét marcangolta, meg akarta enni a partnerét. News--Időjárás: egyre hidegebb és egyre esősebb lesz az időhttp://www.life.hu/news/20171107-egyre-hidegebb-es-egyre-esosebb-lesz-az-ido.htmlMár kedden is felhős lesz az ég, és zápor, zivatar is várható az ország egyes területein, de a hét további részében sem számíthatunk sokkal jobb időre. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.