31 éves focista a szerdai horrorbaleset halálos áldozata

Forrás: Police.hu -
Tolna Szekszárd baleset 6-os út
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy busz és egy személygépkocsi ütközött össze szedra hajnalban a 6-os úton, Tolnánál. A tragédiát a busz okozta, nem adta meg az elsőbbséget a szabályosan közlekedő autósnak.

AZ RTL Klub hiradójában elmondták, hogy a kocsiban hárman utaztak, a sofőr azonnal meghalt. Az egyik súlyos sérült még a saját lábán tudott kiszállni az autóból, a másikat és a vezetőt a tűzoltóknak kellett kiszabadítani.

A teol.hu úgy tudja, hogy az elhunyt sofőr egy 31 éves, ismert focista volt, aki a megyei II. osztályban játszott. A férfit felesége és kicsi fia gyászolja.

31 éves focista a szerdai horrorbaleset halálos áldozata, 6-os út, Tolna, Szekszárd Forrás: Police.hu

A Blikk a feleség búcsúját idézte:
"Egyetlen Szerelmem, drága Férjecském, pici fiúnk édesapukája elmondhatatlanul hiányzol nekünk! Felfoghatatlan ami veled történt! Az angyalok vigyáznak már Rád! Szívemben örökké élsz, míg élek! Ha a kisfiúnk felnő elmesélem neki milyen odaadó apukája voltál és mennyire szeretted őt! Büszkén fog Rád emlékezni! Örökké szeretünk és sohasem feledünk!!! Nyugodj békében drága szívem!" - írta a Facebookon a focista felesége.






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.