Kerényi Miklós Gábor Lőrinczy György Operettszínház metoo szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL hiradójának nyilatkozott Lőrinczy György, Az Operettszínház igazgatója a Kerényi-ügy kapcsán. Hangsúlyozta, hogy ő semmiről sem tudott. Az igazgató etikai vizsgálatot indíttatott Kerényi Miklós Gábor ellen, ennek eredményéről is beszélt.

Lőrinczy elmondta, hogy szerinte Kerényi a legnagyobb büntetést kapta azzal, hogy felmentette a munkavézés alól, és többé nem menet a Negymező utca közelébe.

"Amikor ez az etikai vizsgálat lezajlott, akkor én felhívtam a rendező urat, és közöltem vele, hogy mi most beszéltünk utoljára, és kitöröltem a telefonszámát. Most kicsit térjünk át a személyes útra. ÍÉn azért is akartam őt azonnali hatállyal nyugdíjazni, és felmenteni a munkavégzés alól, és azt mondani, hogy nem léphet be többet az épületbe, mert nagyon jól ismerem, és pontosan tudom, hogy ez a döntés, az a legnagyobb büntetés. Vagy lehet, hogy nem a legnagyobb büntetés, de jelen állapotban én egyrészt a közvéleménynek akartam jelezni azzal, hogy én ebben nem vagyok benne, és azt szerettem volna, amikor a Maros Ákos ügy kijött, hogy azonnali következményekkel járjon" - mondta az RTL Klubnak az igazgató.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.