Hatalmasat változik az időjárás vasárnap

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közelít a tél.

Pénteken változóan felhős időre számíthatunk, mindenhol kisüthet a nap, eső nem valószínű. A csúcshőmérséklet 9 és 14 fok között lesz.

Szombaton erősen felhős, reggel és este párás idő várható, zápor is lehet.

Vasárnap azonban markáns változás történik időjárásunkban, ugyanis észak felől sarkvidéki eredetű léghullámok áramlanak fölénk. Az esőt a magasabban fekvő tájakon havazás válthatja fel.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

Megverték az X-Faktor énekesét, Gulyás Rolandothttp://www.life.hu/sztarok/20171104-megvertek-az-x-faktor-enekeset-gulyas-rolandot.htmlGulyás Roland a Bestnek vallott gyerekkori szenvedéseiről és megaláztatásairól. TV + SztárokOrigoElbúcsúzott a nézőktől Czippán Anetthttp://www.life.hu/sztarok/20171104-elbucsuzott-a-tv2-es-a-fem3-nezoitol-czippan-anett.htmlA várandós Czippán Anettet pénteken láthatták utoljára a nézők a képernyőn. A TV2 és a FEM3 műsorvezetője decemberben hozza világra második babáját. Anettet kollégái élő adásban búcsúztatták el, amin a kismama a könnyekig meghatódott. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSzerelmi bánat és depresszió gyötri VV Somáthttp://www.life.hu/sztarok/20171104-szerelmi-banat-es-depresszio-gyotri-vv-somat-pumped-gabo-elarulta-baratnoje-megcsalta.htmlA ValóVilág egykori nyertese végtelenül elkeseredett. Van is rá oka, hiszen pont a legjobb barátja, Pumped Gabo csábította el szerelmét, Lunát. TV + Sztárok--Autóbalesete volt Gáspár Lacinakhttp://www.life.hu/sztarok/20171102-autobalesete-volt-gaspar-lacinak-a-het-elejen.htmlLaci Marcus Miller koncertjén volt a hét elején, a koncert után pedig sofőrszolgálatot hívott. Az ütközés a szórakozóhelyről való hazaúton történt, belehajtottak a kocsijába. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoSom Lajosnak leállt a keringése, az okozta a haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20171031-som-lajosnak-leallt-a-keringese-az-okozta-a-halalat.htmlAhogy megírtuk, hétfő délután a Péterfy Sándor Kórház belgyógyászatának hipertóniai osztályán tragikus hirtelenséggel elhunyt Som Lajos. Azóta kiderült, mi volt az oka. TV + Sztárok--Puskás Peti színésznő barátnőjét, Eke Angélát is szexuális zaklatás értehttp://www.life.hu/sztarok/20171031-puskas-peti-szineszno-baratnojet-eke-angelat-is-szexualis-zaklatas-erte.htmlPuskás Peti barátnője, a harmincéves Eke Angéla is csatlakozott azokhoz a színésznőkhöz, akik megosztották a közösségi oldalunkon azt, hogy velük is történt a nemrég kirobbant Marton-ügyhöz hasonló. Az X-Faktor mentorát barátnője őszinte vallomása megdöbbentette.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.