Eltemették a fiút, akinek holttestét a Dunában találták meg

Forrás: Thinkstock -
holttest Mosoni-Duna Győr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
T. István még márciusban tűnt el, amikor egy buliból indult hazafelé kocsijával. A rendőrök októberben találták meg a holttestét egy, a Mosoni-Dunából kiemelt autóban Győrnél.

A Délmagyar írta meg akkor, hogy valószínűleg a fiú volt az autóban, ugyanis a rendszám alapján kiderítették, hogy István kocsiját találták meg. Most azonban már biztos, hogy a fiatal elhunyt, ugyanis a családja bejelentette a szomorú hírt. Mindenki bízott benne, hogy István épségben előkerül, senki sem tudja, mi történhetett. Abban biztosak, hogy a fiú nem akart öngyilkos lenni.

"Semmi nem utalt arra, hogy öngyilkos akart volna lenni. Mindig is jó kedélyű, mosolygós és vidám fiú volt, aki nagyon szoros kapcsolatot ápolt a családjával, testvérével pedig a legjobb barátok voltak. Nem tudjuk elképzelni az öngyilkosságot, inkább azt mondanám, hogy szörnyű baleset történhetett" - mondta a Blikknek egy ismerős.

A rendőség az idegenkezűséget kizárta, közigazgatási eljárás ügyében nyomoznak tovább. A lap úgy tudja, hogy István a családja eltemette a tapolcai temetőben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.