Télies idő várható a hétvégén

Forrás: MTI/Varga György -
hideg időjárás ősz tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokáig kegyes volt hozzánk az őszi időjárás, de ennek most tényleg vége. Ha a szabadba mész, öltözz fel jól: a sapka és sál ne maradjon otthon: hideg lesz. 

Az előrejelzések szerint a Dunántúlon köd, északon esőre is várható, de napközben a nap is kisüthet. Északkeleten erősen fog fújni a szél, napközben 8-14 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap egy hidegfront miatt északon többfelé esőre és erős szélre kell készülni, a magasabb hegycsúcsok környékén havas eső is előfordulhat.

Forrás: MTI/Varga György

Közös fotón Tóth Vera és Nacsa Olivérhttp://www.life.hu/sztarok/20171110-kozos-foton-toth-vera-enekesno-es-nacsa-oliver-humorista.htmlNacsa Olivér töltötte fel a fotót a közösségi oldalára. A két híresség szemmel láthatóan jól érzi magát együtt. TV + Sztárok--Televíziózásról, balesetről, új könyvéről beszélt Jakupcsek Gabriellahttp://www.life.hu/sztarok/20171110-televiziozasrol-balesetrol-uj-konyverol-beszelt-jakupcsek-gabriella.htmlMegjelent Jakupcsek Gabriella második könyve, amelyben ögtön felteszi a kérdést: "és te hogy vagy?" A tévés elmondta, a tükör szerepét osztotta magának, jobban szeret kérdezni, mint, hogy őt kérdezzék. Gabi a Life.hu-nak többek között a balesetéről beszélt, valamint arról, hogy miért nem akar mindenáron tévézni, de azt is megtudhattuk, mivel tölti manapság a napjait.TV + Sztárok--Megverték az X-Faktor énekesét, Gulyás Rolandothttp://www.life.hu/sztarok/20171104-megvertek-az-x-faktor-enekeset-gulyas-rolandot.htmlGulyás Roland a Bestnek vallott gyerekkori szenvedéseiről és megaláztatásairól. TV + SztárokOrigo67 ezer forint Koós János nyugdíjahttp://www.life.hu/sztarok/20171104-67-ezer-forint-koos-janos-nyugdija-de-fellepesei-vannak.htmlMegható gyászbeszédetmondott Koós János jó barátja, Aradszky László temetésén. Elmondta, több pályatársa búcsúztatóján beszélt már, de most - ahogy fogalmaz - "egy kis szomorúságot is megengedett magának". A lassan 80 éves színész a mai napig aktívan dolgozik, és nem csupán anyagi okokból... TV + Sztárok--Színházi szexuális zaklatás: Gregor Bernadett is kitálalthttp://www.life.hu/sztarok/20171102-szinhazi-szexualis-zaklatas-gregor-bernadett-is-kitalalt.html20 éven keresztül hallgatott a szexuális megaláztatásairól Gregor Bernadett, aki a Színművészeti Egyetemen végzett, de olyan sok rossz emléke van, hogy még az osztálytalálkozóra sem ment el. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huSom Lajosnak leállt a keringése, az okozta a haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20171031-som-lajosnak-leallt-a-keringese-az-okozta-a-halalat.htmlAhogy megírtuk, hétfő délután a Péterfy Sándor Kórház belgyógyászatának hipertóniai osztályán tragikus hirtelenséggel elhunyt Som Lajos. Azóta kiderült, mi volt az oka. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.