karácsony karácsonyi filmek ünnep
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig 40 nap van Karácsonyig és mindenhol érezhető már az ünnep szele. Íme az idei eddigi legnépszerűbb kisfilm.

Több mint 6 millióan látták már az idei év eddigi legnépszerűbb karácsonyi kisfilmjét, amit egy üzletlánc készített. A mese egy kisfiú és egy cuki szörny kapcsolatáról szól. Érdemes megnézni és egyúttal elkezdeni az ünnepi hangolódást is.

Elgázoltak egy gyalogost Pécs határábanhttp://www.life.hu/news/20171112-elgazoltak-egy-gyalogost-pecs-hataraban-azonnal-meghalt.htmlA baleset okai egyelőre ismeretlenek. NewsThinkstockHideg, borús idő várható a jövő hétenhttp://www.life.hu/news/20171112-hideg-borus-ido-varhato-a-jovo-heten-november-kozepen.htmlÚgy tűnik, 2017-re végérvényesen elköszönt tőlünk a jó idő. News--Szemtanúk jelentkeztek: látták, hogy Szikora János színházigazgató fogdossa a lánythttp://www.life.hu/news/20171111-szemtanuk-jelentkeztek-lattak-hogy-szikora-janos-szinhazigazgato-fogdossa-a-lanyt.htmlÚjabb szemtanúk jeletkeztek az ATV Híradójánál, akik azt mondják, hogy ők is látták azt, amikor Szikora János, a székesfehérvári Vörösmarty Színház igazgatója megfogdosott egy fiatal lányt. Ezzel alátámasztották Kátai István szavait. NewsOrigoEltemették a fiút, akinek holttestét a Dunában találták meghttp://www.life.hu/news/20171111-eltemettek-a-fiut-akinek-holttestet-a-dunaban-talaltak-meg-gyornel.htmlT. István még márciusban tűnt el, amikor egy buliból indult hazafelé kocsijával. A rendőrök októberben találták meg a holttestét egy, a Mosoni-Dunából kiemelt autóban Győrnél. News--Magyarországot is elérte a radioaktív felhő http://www.life.hu/news/20171111-magyarorszagot-is-elerte-a-radioaktiv-felho-az-orszagos-atomenergia-hivatal-tajekoztatasa-szerin.htmlA francia Sugárzásvédelmi és Nukleáris Biztonsági Intézet csütörtöki közlése szerint baleset történhetett egy oroszországi vagy kazahsztáni nukleáris létesítményben szeptember utolsó hetében. Ebből az Európa felett megjelent radioaktív felhőből következtetnek. NewsOrigoÍgy halhatott meg a Soroksáron kocogó nő http://www.life.hu/news/20171110-ez-lehetett-a-soroksari-futono-halalanak-oka.htmlÉvek óta nem tudják, hogy pontosan hogyan halhatott meg Kardosné Gyurik Krisztina. Egy korábban rendőrként dolgozó férfi azonban új elmélettel állt elő. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.