Félresikerült ugrásban vesztette életét a világbajnok extrémsportoló

halál sportoló baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Félresikerült ugrásban vesztette életét Valerij Rozov, világbajnok orosz bázisugró.

Az 52 éves világrekorder sportoló Nepálban, a Mount Everest közelében lévő, több mint 6800 méter magas Ama Dablam hegyről ugrott le szárnyas repülőruhában – írja az MTI. A tragikus baleset körülményei egyelőre nem ismertek.

Az extrémsportoló 2009-ben a világon elsőként hajtott végre ejtőernyős ugrást egy működő kamcsatkai vulkán tölcsérében, 2016-ban pedig saját magassági rekordját állította fel azzal, hogy 7700 méter magasról vetette magát a mélybe.

Több helyen várhatók mínuszok, hóval és széllel érkezik a hideghttp://www.life.hu/news/20171113-tobb-helyen-varhatok-minuszok-hoval-es-szellel-erkezik-a-hideg.htmlErős hidegfront nyomán többfokos lehűlés várható a jövő héten - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap a honlapján.NewsOrigoTöbb száz svéd színésznő indított kampányt a zaklatók ellenhttp://www.life.hu/news/20171113-tobb-szaz-sved-szineszno-inditott-kampanyt-a-zaklatok-ellen-alicia-vikander.htmlAz Oscar-díjas Alicia Vikander is nevét adta ahhoz, a svéd filmiparhoz és színházi szakmához szóló nyílt levélhez, amelyben a hétvégén majdnem hatszáz svéd színésznő szólalt fel az ellen, hogy a svéd iparág nem védi meg a nőket a szexuális bántalmazástól és hasznot húz ismert bántalmazók munkájából. NewsÍme az első idei karácsonyi kisfilm: videóhttp://www.life.hu/news/20171112-ime-az-elso-idei-karacsonyi-kisfilm-video.htmlAlig 40 nap van Karácsonyig és mindenhol érezhető már az ünnep szele. Íme az idei eddigi legnépszerűbb kisfilm. NewsElgázoltak egy gyalogost Pécs határábanhttp://www.life.hu/news/20171112-elgazoltak-egy-gyalogost-pecs-hataraban-azonnal-meghalt.htmlA baleset okai egyelőre ismeretlenek. NewsThinkstockHideg, borús idő várható a jövő hétenhttp://www.life.hu/news/20171112-hideg-borus-ido-varhato-a-jovo-heten-november-kozepen.htmlÚgy tűnik, 2017-re végérvényesen elköszönt tőlünk a jó idő. News--Fejbe lőtte kliensét egy örömlány, mert rosszul csinálta az orális szexet (18+)http://www.life.hu/news/20171111-fejbe-lotte-klienset-egy-oromlany-mert-rosszul-csinalta-az-oralis-szexet-washington-allamban.htmlNem tudta, hogyan közölje kliensével, hogy ügyetlen, ezért fejbe lőtte orális aktus közben a 36 éves férfit a 21 éves prostituált. Legalábbis erre hivatkozott. Az eset még október 24-én történt Washington államban a tettest azonban csak a napokban fogták el. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.