Több helyen várhatók mínuszok, hóval és széllel érkezik a hideg

hidegfront havazás szeles idő időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erős hidegfront nyomán többfokos lehűlés várható a jövő héten - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap a honlapján.

Több helyen várhatók mínuszok, és néhol napközben is 5 Celsius-fok körül alakul a hőmérséklet.

Hétfőn reggel a déli országrészben egy-egy zivatar is lehet. Napközben többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, és többfelé várható eső, zápor, a dunántúli hegyekben havas eső, havazás is. A csapadék súlypontja a nap folyamán egyre inkább a Tiszántúlra, illetve Dél-Magyarországra tevődik át. Emellett többfelé megerősödik, a Dunántúlon viharossá fokozódik a szél is. A leghidegebb órákban a Dunántúlon 3-7, másutt 7-11 fok lehet. A nappali maximumok a Dunántúlon 4-8, a Dunától keletre 10-15 fok között alakulnak.

Kedden is erős, a Dunántúlon és a Zemplénben kezdetben viharos is lehet a szél. Elsősorban az ország déli felén várható még eső. A legalacsonyabb hőmérséklet 1-7, a legmagasabb 4-9 fok között valószínű.

Szerdán nem várható csapadék. Az ország északi felén többórás napsütés is lehet. A minimumhőmérséklet mínusz 4 és plusz 4 fok között valószínű. Az ország északi felén várhatók fagypont alatti értékek: Nógrád, Heves, Pest megyében lehet a leghidegebb. Napközben 6-10 fokig melegszik a levegő.

Csütörtökön a Szécsény-Debrecen vonaltól keletre hosszabb időre is kisüthet a nap. A Dél-Dunántúlon és a Dél-Alföldön viszont kisebb eső is előfordulhat. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 2 és plusz 5 fok között alakul, az Északi-középhegység völgyeiben, a Nyírségben lehet a hidegebb. A legmagasabb hőmérséklet 6-11 fok között valószínű.

Pénteken nem várható csapadék. A minimumhőmérséklet mínusz 2 és plusz 6, a maximumhőmérséklet 6-11 fok között valószínű.

Szombaton elszórtan fordulhat elő kisebb eső. A leghidegebb órákban 1-6 fok lehet. Napközben 6-11 fokig melegszik a levegő.

Vasárnap reggeltől csökken a felhőzet, napközben helyenként, főként keleten lehet eső, zápor. Emellett viszont néhol megerősödik a szél. A minimumhőmérséklet mínusz 2 és plusz 5 fok között valószínű, a nappali maximumok 6-10 fok között alakulnak.

Több száz svéd színésznő indított kampányt a zaklatók ellenhttp://www.life.hu/news/20171113-tobb-szaz-sved-szineszno-inditott-kampanyt-a-zaklatok-ellen-alicia-vikander.htmlAz Oscar-díjas Alicia Vikander is nevét adta ahhoz, a svéd filmiparhoz és színházi szakmához szóló nyílt levélhez, amelyben a hétvégén majdnem hatszáz svéd színésznő szólalt fel az ellen, hogy a svéd iparág nem védi meg a nőket a szexuális bántalmazástól és hasznot húz ismert bántalmazók munkájából. NewsÍme az első idei karácsonyi kisfilm: videóhttp://www.life.hu/news/20171112-ime-az-elso-idei-karacsonyi-kisfilm-video.htmlAlig 40 nap van Karácsonyig és mindenhol érezhető már az ünnep szele. Íme az idei eddigi legnépszerűbb kisfilm. NewsElgázoltak egy gyalogost Pécs határábanhttp://www.life.hu/news/20171112-elgazoltak-egy-gyalogost-pecs-hataraban-azonnal-meghalt.htmlA baleset okai egyelőre ismeretlenek. NewsThinkstockHideg, borús idő várható a jövő hétenhttp://www.life.hu/news/20171112-hideg-borus-ido-varhato-a-jovo-heten-november-kozepen.htmlÚgy tűnik, 2017-re végérvényesen elköszönt tőlünk a jó idő. News--Fejbe lőtte kliensét egy örömlány, mert rosszul csinálta az orális szexet (18+)http://www.life.hu/news/20171111-fejbe-lotte-klienset-egy-oromlany-mert-rosszul-csinalta-az-oralis-szexet-washington-allamban.htmlNem tudta, hogyan közölje kliensével, hogy ügyetlen, ezért fejbe lőtte orális aktus közben a 36 éves férfit a 21 éves prostituált. Legalábbis erre hivatkozott. Az eset még október 24-én történt Washington államban a tettest azonban csak a napokban fogták el. News--Szemtanúk jelentkeztek: látták, hogy Szikora János színházigazgató fogdossa a lánythttp://www.life.hu/news/20171111-szemtanuk-jelentkeztek-lattak-hogy-szikora-janos-szinhazigazgato-fogdossa-a-lanyt.htmlÚjabb szemtanúk jeletkeztek az ATV Híradójánál, akik azt mondják, hogy ők is látták azt, amikor Szikora János, a székesfehérvári Vörösmarty Színház igazgatója megfogdosott egy fiatal lányt. Ezzel alátámasztották Kátai István szavait. NewsOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.