Felakasztotta magát egy férfi a Battyhány téren a metróalagútban

Forrás: Thinkstock -
öngyilkos Batthyány tér öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Origó információi szerint egy férfi a metróalagútban akasztotta fel magát.

Az elhunytra a Batthyány tér metrószintjén, az egyik alagútban bukkantak rá. A rendőrség még nem adott ki tájékoztatást.

Forrás: Thinkstock

Lezuhant egy repülő, minden utasa meghalthttp://www.life.hu/news/20171116-lezuhant-egy-repulo-minden-utasa-meghalt-channel-news-asia.htmlMindenki meghalt a szafarikat szervező cég repülőgépének becsapódásakor Észak-Tanzániában. A hírt a társaság, a Coastal Aviation is megerősítette. A kisgépen összesen 11 ember utazott, a becsapódást egyikük sem élte túl.NewsOrigoBorús ég, mínuszok, eső szitálás: így alakul az időjáráshttp://www.life.hu/news/20171116-idojaras-2017-november-kozepen.htmlNem az a kifejezett kirándulóidő következik a hét második felében. News--Fejbe lőtte kliensét egy örömlány, mert rosszul csinálta az orális szexet (18+)http://www.life.hu/news/20171111-fejbe-lotte-klienset-egy-oromlany-mert-rosszul-csinalta-az-oralis-szexet-washington-allamban.htmlNem tudta, hogyan közölje kliensével, hogy ügyetlen, ezért fejbe lőtte orális aktus közben a 36 éves férfit a 21 éves prostituált. Legalábbis erre hivatkozott. Az eset még október 24-én történt Washington államban a tettest azonban csak a napokban fogták el. News--Kellemes, napos idő lesz a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20171104-kellemes-napos-ido-lesz-a-hetvegen-november-4-5.htmlIgazi kirándulóidő lesz november első hétvégéjén. A hőmérséklet 10 és 15 fok között alakul majd, sokat fog sütni a nap, eső nem várható. News--Szikora János vádlója szerint akár a bíróságon is folytatódhat az zaklatási ügyhttp://www.life.hu/news/20171111-szikora-janos-vadloja-katai-istvan-szerint-akar-a-birosagon-is-folytatodhat-a-tortenet.htmlKátai István színész az ATV Egyenes Beszéd című műsorában arról beszélt, hogy Szikora János, a székesfehérvári Vörösmarty Színház rendezője és igazgatója évekkel ezelőtt nyilvános helyen fogdosott egy színitanodás lányt. Hozzátette, az esetnek többen is szemtanúi voltak. Szikora közleményben reagált Kátai vádjaira. NewsOrigoSzexuális zaklatással vádolják a világhírű magyar orgonaművészthttp://www.life.hu/news/20171110-szexualis-zaklatassal-vadoljak-a-vilaghiru-magyar-orgonamuveszt.htmlEgy elismert, számos kitüntetést kapott, híres magyar orgonaművész zaklatott egy ma negyvenes éveiben járó családapát, annak 15 éves korában - írja a Figyelő a Hit Rádió tudósítása alapján.Mindez évtizedekkel ezelőtt történt, a férfi tinédzser éveiben, amikor - elmondása szerint - még képtelen volt kezelni azt a traumát, amely érte. Hozzátette, fel sem merült benne, hogy akár még a szüleivel is beszéljen döbbenetes élményéről. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.