Kerényi Miklós Gábor Marton László metoo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lengyel Anna dramaturg a színházi zaklatási botrányok kapcsán beszélt Marton Lászlóról és Kerényi Miklós Gáborról. Kifejtette, az Operettszínház elbocsájtott művészeti vezetője kártékonyabb, mint a Vígszínház egykori főrendezője. 

"Súlyos tévedés volna, ha valaki a színházi világra mint valami erkölcsi fertőre gondolna" - mondta Lengyel Anna dramaturg a HVG-nek. Hozzátette, a hatalmi és szexuális visszaélések nem mindennaposak.

Marton László Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

A színházi szakember arról is beszélt, hogy miért állt ki Marton László mellett, és Kerényit miért nem védte meg. Állásfoglalását azzal indokolja, hogy amíg Marton a kezdeti tagadás után lényegében elsüllyedt szégyenében, Kerényi Miklós Gábor azonban máig próbálja bagatellizálni súlyos visszaélését a hatalmával, így ő valószínűleg sokkal kártékonyabb és veszélyesebb figura.

Kerényi Miklós Gábor Forrás: MTI/Zih Zsolt

Leszúrta barátnőjét egy férfi Budapestenhttp://www.life.hu/news/20171116--leszurta-baratnojet-egy-ferfi-budapesten-a-xv-keruletben.htmlMeghalt egy nő, akit élettársa késelt meg a főváros XV. kerületében, a férfit elfogták - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság csütörtökön a rendőrség honlapján. NewsThinkstockFelakasztotta magát egy férfi a Battyhány téren a metróalagútbanhttp://www.life.hu/news/20171116-felakasztotta-magat-egy-ferfi-a-battyhany-teren-a-metroalagutban-csutortokon.htmlAz Origó információi szerint egy férfi a metróalagútban akasztotta fel magát.NewsOrigoBorús ég, mínuszok, eső szitálás: így alakul az időjáráshttp://www.life.hu/news/20171116-idojaras-2017-november-kozepen.htmlNem az a kifejezett kirándulóidő következik a hét második felében. News--Hideg, borús idő várható a jövő hétenhttp://www.life.hu/news/20171112-hideg-borus-ido-varhato-a-jovo-heten-november-kozepen.htmlÚgy tűnik, 2017-re végérvényesen elköszönt tőlünk a jó idő. News--Szikora János vádlója szerint akár a bíróságon is folytatódhat az zaklatási ügyhttp://www.life.hu/news/20171111-szikora-janos-vadloja-katai-istvan-szerint-akar-a-birosagon-is-folytatodhat-a-tortenet.htmlKátai István színész az ATV Egyenes Beszéd című műsorában arról beszélt, hogy Szikora János, a székesfehérvári Vörösmarty Színház rendezője és igazgatója évekkel ezelőtt nyilvános helyen fogdosott egy színitanodás lányt. Hozzátette, az esetnek többen is szemtanúi voltak. Szikora közleményben reagált Kátai vádjaira. NewsOrigoMagyarországot is elérte a radioaktív felhő http://www.life.hu/news/20171111-magyarorszagot-is-elerte-a-radioaktiv-felho-az-orszagos-atomenergia-hivatal-tajekoztatasa-szerin.htmlA francia Sugárzásvédelmi és Nukleáris Biztonsági Intézet csütörtöki közlése szerint baleset történhetett egy oroszországi vagy kazahsztáni nukleáris létesítményben szeptember utolsó hetében. Ebből az Európa felett megjelent radioaktív felhőből következtetnek. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.