Lezuhant egy repülő, minden utasa meghalt

repülő lezuhant
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki meghalt a szafarikat szervező cég repülőgépének becsapódásakor Észak-Tanzániában. A hírt a társaság, a Coastal Aviation is megerősítette. A kisgépen összesen 11 ember utazott, a becsapódást egyikük sem élte túl.

A repülőgép az Empakaii-kráternél csapódott a földbe szerda délelőtt. Az áldozatok családját már tájékoztatták a tragédiáról. A pilóta kivételével már az összes áldozat holttestét megtalálták. A Serengeti Nemzeti Park tisztviselője arról tájékoztatta a sajtót, hogy a halottak között vannak turisták, de helyiek is, akik az idegenforgalomban dolgoztak – írja a Channel News Asia nyomán a Ripost.

Borús ég, mínuszok, eső szitálás: így alakul az időjáráshttp://www.life.hu/news/20171116-idojaras-2017-november-kozepen.htmlNem az a kifejezett kirándulóidő következik a hét második felében. News--Kerényi Miklós Gábor: " Állandó orvosi felügyelet alatt vagyok"http://www.life.hu/news/20171116-kerenyi-miklos-gabor-allando-orvosi-felugyelet-alatt-vagyok.htmlAhogy megírtuk, hétfőn Kerényi Miklós Gábor, az Operettszínház zaklatással vádolt, egykori művészeti vezetője Rónai Egon vendége volt az ATV Egyenes beszéd című műsorban. News--Télies idő várható a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20171111-telies-ido-varhato-a-hetvegen-idojaras.htmlSokáig kegyes volt hozzánk az őszi időjárás, de ennek most tényleg vége. Ha a szabadba mész, öltözz fel jól: a sapka és sál ne maradjon otthon: hideg lesz. News--Magyarországot is elérte a radioaktív felhő http://www.life.hu/news/20171111-magyarorszagot-is-elerte-a-radioaktiv-felho-az-orszagos-atomenergia-hivatal-tajekoztatasa-szerin.htmlA francia Sugárzásvédelmi és Nukleáris Biztonsági Intézet csütörtöki közlése szerint baleset történhetett egy oroszországi vagy kazahsztáni nukleáris létesítményben szeptember utolsó hetében. Ebből az Európa felett megjelent radioaktív felhőből következtetnek. NewsOrigoSzörnyű baleset történt Miskolc külterületénhttp://www.life.hu/news/20171102-szornyu-baleset-tortent-miskolc-kulteruleten-kedden-delutan.htmlBaleset történt Miskolc külterületén, a 306-os elkerülő úton. Elszabadult egy pótkocsi, amely egy autóval ütközött. A benne ülő három ember azonnal meghalt. News--Ilyen idő lesz karácsonykorhttp://www.life.hu/news/20171104-ilyen-ido-lesz-karacsonykor-idojaras.htmlNemzetközi meteorológiai portálokon már elérhetőek a hosszabb távú előrejelzések. A legtöbben persze arra kíváncsiak, mire lehet számítani karácsonykor. Nos, mi eláruljuk neked. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.