Hoteljében akasztotta fel magát a 23 éves brit blogger, Ellen Scott

Forrás: Thinkstock -
öngyilkos blogger öngyilkosság anya brit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 23 éves blogger és egyedülálló anya teljes erőbedobással készült az esküvőjére, amire már soha nem fog sor kerülni. A fiatal Ellen Scott ugyanis felakasztotta magát egy hotelszobában. Szeretteinek írt búcsúlevelében azzal indokolta döntését, hogy elvesztette a kontrollt az élete felett.

Nem volt könnyű élete a 23 éves Ellen Scottnak. Egyetemre járt, mellette blogger volt és, ami a legfontosabb, egyedülálló anya. Reményt adhatott volna számára, hogy ismét rátalált a szerelem, de úgy tűnik, ez nem volt elég kapaszkodó neki. Az esküvőjére készült a brit nő, előtte pedig elutazott Franciaországba, hogy ott találkozzon a barátaival. Onnan azonban már nem jött haza: holtan találták a hotelszobájában.

Felakasztotta magát a 23 éves blogger - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock


A fiatal anya hangulatingadozásoktól és pánikrohamoktól szenvedett, és a legnagyobb félelme az volt, hogy a gyermeke apja elveszi tőle a fiát. Egy újabb terhesség lehetősége is megrémítette, valószínűleg teljesen kikészültek az idegei, ez vezethetett a halálához. Az utolsó üzenetet édesanyjának írta, melyben az áll, hogy nem tudja irányítani az életét. „Elvesztettem a kontrollt az életem felett" – állt az üzenetben, aminek akkor még nem volt sok értelme édesanyja számára, de sajnos később kiderült, hogy ez lehetett a magyarázat a tettére – írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.