Férfi hormonokat csempészett kolléganője ételeibe a kínai férfi

Forrás: Getty Images/iStockphoto/StA-gur Karlsson/Steex -
hormon mérgezés vitaminok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fél évig férfi növekedési hormont csempészett kolléganője ételeibe, de lebukott: a kínai férfit most egy év börtönbüntetésre ítélte a bíróság.

Elképesztő történetről adott hírt a Global Times című kínai lap, amely arról számolt be, hogy egy év börtönbüntetésre ítéltek egy Zhou nevű kínai férfit, aki fél éven át rendszeresen férfi növekedési hormont tett kolléganője ételeibe, italaiba.

A kínai férfi viccesnek gondolta tettét Forrás: Getty Images/iStockphoto/StA-gur Karlsson/Steex

A másodfokú tárgyalások még augusztusban kezdődtek, itt a vádlott azt vallotta, ő csak meg akarta viccelni kolléganőjét, Caót, aki korábban kinevette őt azért, mert vitaminokat szed. Úgy érezte, mulatságos lenne, ha pont „vitaminokkal" bosszulná meg a nő tettét. Ezektől az úgynevezett vitaminoktól azonban a nőnek elkezdett mélyülni a hangja és egyre erősödött a szőrzete. Végül egy másik munkatárs buktatta le a bűnöst, aki elárulta kolléganőjének, mi okozza nála a változásokat.

A nő azután tette meg a feljelentést, hogy a kamerák is bizonyították, Zhou valamit beleönt az ételébe. Caóról az orvosok megállapították, hogy a szerektől májkárosodást szenvedett, a férfit pedig szándékos testi sértés miatt börtönre ítélték.

Esik a hó Budapesten, a Normafánhttp://www.life.hu/news/20171121-esik-a-ho-budapesten-a-normafan.htmlBár a hét közepétől felmelegedést jósolnak, egyelőre itt a novemberi tél. A Normafa Facebook-oldalára töltöttek fel olyan fotókat, ahol jól látszik: leesett az első hó. Ráadásul nem is kevés. NewsOrigoÖzvegye lelkiismeretesen gondozza Torgyán József sírját http://www.life.hu/news/20171121-maria-szepen-gondozza-egykori-ferje-torgyan-jozsef-sirjat.htmlCseh Mária odaadással és szeretettel gondozza volt férje sírját. News--Elhunyt a híres sportoló, Terry Glenn http://www.life.hu/news/20171121-eletet-vesztette-terry-glenn.htmlTragikus hirtelenséggel halt meg Terry Glenn: a sportoló autóbalesetet szenvedett. News--Időjárás: szeles, borongós időnk lesz, még hó is hullhathttp://www.life.hu/news/20171121-idojaras-szeles-borongos-ido-lesz-meg-ho-is-hullhat.htmlKedden sem lesz napsütéses idő, inkább borongós, szeles, csapadékos. Az északi tájakon pedig még hó is hullhat! NewsOrigoSaját gyermekét erőszakolta, majd gyilkolta meg a férfi (18+)http://www.life.hu/news/20171120-meggyilkolta-sajat-gyermeket-egy-ferfi.html9 hónapos gyermekét erőszakolta, majd gyilkolta meg a 22 éves férfi. NewsOrigoHalálos baleset történt a 7-es úton, Zala megyében http://www.life.hu/news/20171120-halalos-baleset-tortent-zala-megyeben.htmlHalálos baleset történt ma hajnalban a 7-es úton. A rendőrök fokozott óvatosságra intenek mindenkit. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.