A poligráfos vizsgálat szerint Jeremy Pivent nem szexuális zaklató

Forrás: Shutterstock -
poligráf szexuális erőszak Jeremy Pivent metoo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexuális zaklatással vádolták Jeremy Pivent, a Törtetők című sorozat szereplőjét, ám előfordulhat, hogy semmi nem történt, ugyanis a poligráfos vizsgálat szerint ártatlan.

Jeremy Piventet azzal vádolták, hogy markolászta kolléganői mellét, ám ő az első perctől kezdve tagadta a vádakat. A perezhilton.com most arról ír, hogy a színész egy (bár nem 100 százalákosan megbízható) poligráf vizsgálatnak is alávetette magát, amelynek során a hat konkrét szexuális zaklatásra vonatkozó kérdésnél sem mutatott eltérést a műszer.

A színész úgy kommentált, hogy sötét időket élünk, amikor minden vádat tényként kezelnek az emberek.

Forrás: Shutterstock

Vasárnap már havazhat a hegyekben, máshol havas eső, eső várhatóhttp://www.life.hu/news/20171126-ma-mar-havazhat-a-hegyekben-mashol-havas-eso-eso-varhato.htmlAkár 10 centis friss hóréteg is kialakulhat vasárnap Magyarország magasabb pontjain, máshol pedig esőre, havas esőre készülhetünk. NewsOrigoEzek az ötös lottó nyerőszámaihttp://www.life.hu/news/20171125-ezek-az-otos-lotto-nyeroszamai-november-25.html Az ötös lottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki NewsThinkstockHidegfront és hóvihar várhatóhttp://www.life.hu/news/20171125-hidegfront-es-hovihar-varhato-idojaras.html--Januárban lesznek a tél leghidegebb napjaihttp://www.life.hu/news/20171125-januarban-lesznek-a-tel-leghidegebb-napjai-az-elorejelzesek-szerint.htmlAhogy már írtunk is róla, Dávid Mihály meteorológus úgy véli, karácsonykor akár hó is lehet, de az biztos, hogy a tél leghidegebb napjai nem az ünnepekre várhatóak. News--Esik a hó Budapesten, a Normafánhttp://www.life.hu/news/20171121-esik-a-ho-budapesten-a-normafan.htmlBár a hét közepétől felmelegedést jósolnak, egyelőre itt a novemberi tél. A Normafa Facebook-oldalára töltöttek fel olyan fotókat, ahol jól látszik: leesett az első hó. Ráadásul nem is kevés. NewsOrigoVarnus Xavér beperli vádlóját, ha az nem kér bocsánatothttp://www.life.hu/news/20171118-varnus-xaver-beperli-vadlojat-merei-tamas-csellistat-ha-az-nem-ker-bocsanatot.htmlVarnus Xavért néhány nappal ezelőtt a neve kimondása nélkül, de egyértelműen beazonosíthatóan vádolták meg szexuális zaklatással egy rádióinterjúban. Vádlója egy ismert csellista, aki arról beszélt, csupán 15 éves volt, amikor az orgonaművész közeledett hozzá. Varnus Xavér a Facebook-oldalán rögtön válaszolt a vádakra, és állítja, egytől egyig szemenszedett hazugság. Később a szombathelyi zenész is reagált, amit Xavér szintén nem hagyott szó nélkül, sőt, arról is beszélt, erősen gondolkozik rajta, hogy perre viszi az ügyet. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.