40-en megsérültek a tenerifei diszkóbalesetben: beszakadt alattuk a padló

Forrás: Shutterstock -
Tenerife baleset diszkó padló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tenerife délnyugati részén fekvő Adeje városában történt tragédia egy szórakozóhelyen. A diszkó padlója beszakadt az ünneplő tömeg alatt, akik egy emeltnyit zuhantak a pincébe. Összesen 40-en sérültek meg.

Vasárnap hajnalban szörnyű baleset történt egy Tenerife délnyugati részén fekvő városka szórakozóhelyén. A bulizó tömeg alatt körülbelül négy négyzetméteren szakadt be a padló, akik ott álltak mind a pincébe zuhantak. Szerencsére ezen az estén használaton kívül volt a helyiség, Összesen 40-es sérültek meg a balesetben.

40 ember sérült meg a balesetben - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

A tűzoltók gyorsan kiérkeztek a helyszínre, és evakuálták a szórakozóhelyet. Összesen 22 embert kellett kórházba szállítani, közülük két embert súlyos sérüléssel. A kórházba szállítottak között vannak, akiknek a lábuk vagy a bokájuk tört el, vagy zúzódott. A rendőrség vizsgálatot indított - írja a La Opinión.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.