Hackertámadás miatt szextartalmakat ajánl a YouTube

YouTube szex szexuális tartalom felnőtt hacker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő dologra lett figyelmes a BBC, a BuzzFeed, majd lassacskán az egész internet: szextartalmakat kínálgat a YouTube. 

Elég kellemelten, ha a világ legnagyobb videómegosztó portálja szexuális tartalmak megtekintését ajánlgatja a felhasználóknak. Aki beírta a keresőbe a "hogyan" szócskát, döbbenetes találatokra lett figyelmes. Ráadásul nem egyszerű felnőtt szexet dob ki a rendszer, hanem gyerekekkel kapcsolatos videókat is.

Szerencsére rákattintva nem jelenik meg semmilyen tartalom, hiszen a YouTube nem is engedélyezi hasonlók feltöltését. Ebből pedig hamar kiderült, hogy hackertámadásról van szó. Sok keresőszó esetében a sex szó e betűje helyett egy * jelent meg, ez is szándékosságra utal, hogy kicselezzék a videóportál szűrőrendszerét.

Ezek a döbbenetes keresőszavak ugrottak fel a YouTube-on Forrás: YouTube

A szexuális trollkodással a BBC és a BuzzFeed is fogalkozott, de szerencsére már a YouTube is megtette a kellő intézkedéseket. Nyomozást is indítottak az ügyben, hátha kiderülhet, ki állhat a hackertámadás hátterében. - írta meg a BBC.

Otthonában mészárolta le a családját a lelkipásztor (18+)http://www.life.hu/news/20171127-lemeszarolta-a-csaladjat-a-lelkipasztor.htmlDöbbenetes dolog történt Amerikában: a lelkipásztor egy fegyverrel végezte ki az egész családját. NewsOrigoEgy fiatal lány állítja,ő Madeleine McCann: fotó!http://www.life.hu/news/20171125-egy-tinedzser-azt-allitja-hogy-o-madeleine-mccann.htmlFutótűzként terjed a neten az állítás, de azt valójában senki nem tudja, hogy igaz-e vagy sem. News--Időjárás: Hét közepén érkezhet a hóhttp://www.life.hu/news/20171127-het-kozepen-erkezhet-a-ho-idojaras.htmlAz előrejelzés szerint a héten megérkezhet hozzánk a tél: szerdán főleg az északi tájakon eshet hó. News--A 9 éves perui kislány terhes lett nevelőapjától: a férfi napi 10-szer erőszakolta meg (18+)http://www.life.hu/news/20171128-terhes-lett-mostohaapjatol-a-9-eves-perui-kislany.htmlBorzalmas kínokat kellett kiállnia a 9 éves kislánynak: mostohaapja naponta tízszer erőszakolta meg. A gyermek terhes lett, de már nem tudják elvetetni a babát, mert túl későn vették észre. NewsThinkstockFrontális autóbaleset történt: két ember életét vesztettehttp://www.life.hu/news/20171127-frontalis-autobaleset-tortent-ket-ember-eletet-vesztette.htmlFrontálisan ütközött egy személyautó és egy kisteherautó Fejér megyében. Két ember meghalt, egy könnyebben, egy pedig súlyosan megsérült. NewsOrigo40-en megsérültek a tenerifei diszkóbalesetben: beszakadt alattuk a padlóhttp://www.life.hu/news/20171127-beszakadt-a-padlo-a-bulizok-alatt-tenerifen-40-serult.htmlTenerife délnyugati részén fekvő Adeje városában történt tragédia egy szórakozóhelyen. A diszkó padlója beszakadt az ünneplő tömeg alatt, akik egy emeltnyit zuhantak a pincébe. Összesen 40-en sérültek meg. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.